Επανεμφανίστηκαν οι σκηνές στο Πεδίον του Άρεως

Από το πρωί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγο της αυξημένης ροής των προσφύγων-μεταναστών ενώ διακρίνεται και η παντελής απουσία της αστυνομίας

Περισσότερες από πενήντα σκηνές σε δυο πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων-μεταναστών υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας στο Πεδίον του Άρεως.

Οι αυτοσχέδιοι καταυλισμοί βρίσκονται ο ένας πίσω από το άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου με περίπου σαράντα σκηνές και ο άλλος βρίσκεται επί της οδού Μαυρομματέων, στην αφετηρία των υπεραστικών λεωφορείων.

Από το πρωί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγο της αυξημένης ροής των προσφύγων-μεταναστών ενώ διακρίνεται και η παντελής απουσία της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και η πλατεία Βικτωρίας γέμισε ξανά με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα μας λόγω και των πολιτικών αποφάσεων των βαλκανικών χωρών να κλείσουν τα σύνορά τους.

Ενδεικτική είναι και η απουσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής καθώς στις περιοχές του Πεδίον του Άρεως αλλά και της πλατείας Βικτωρίας δεν υπάρχουν αρμόδιοι κρατικοί φορείς για την γενική τους φροντίδα και περιορίζονται μόνο στην εθελοντική προσπάθεια των ΜΚΟ.

Πηγή: protothema.gr

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: