Επαγγελματίας gamer προκαλεί σε παιχνίδι επαγγελματίες αναβάτες της BMW

Πολλές φορές έχουμε δει επαγγελματίες αναβάτες αγώνων μοτοσικλέτας να παίζουν παιχνίδια στις  αγαπημένες τους κονσόλες και να δοκιμάζουν νέες πίστες και τεχνικές. Η BMW Motorrad αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό challenge φέρνοντας αντιμέτωπους επαγγελματίες αναβάτες και επαγγελματίες gamers.

Το 2022 η ομάδα της BMW στο WSBK θα έχει αναβάτες τους Scott Redding και Micheal Van Der Mark.

Οι αναβάτες που κλίθηκαν ήταν οι Florian Alt και Marcus Reitenberger από τα πρωταθλήματα Superstock και Superbike. Οι δύο αναβάτες αγωνίζονται με την BMW M1000RR και είναι εξοικειωμένοι με τις πίστες και τις υψηλές ταχύτητες. Το γίνεται όμως όταν πιάσουν το χειριστήριο και βρεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματίες παίχτες.

Η μοτοσικλέτα της πρόκλησης ήταν φυσικά η BMW M1000RR

Η αλήθεια είναι ότι σε μια πραγματική πίστα οι παίχτες videogame δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στους επαγγελματίες. Στο παιχνίδι όμως τα πράγματα αλλάζουν και το πάνω χέρι έχουν οι gamers. Έτσι, οι επαγγελματίες παίχτες είχαν κάποια μειονεκτήματα όπως ένα μικρό ηλεκτροσόκ στα χέρια ή να τρέχουν σε διάδρομο προπόνησης.

Το βίντεο της BMW Motorrad με την πρόκληση!

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους επαγγελματίες αναβάτες με τον Florian Alt να κερδίζει τελικά τον αγώνα. Όπως και να έχει το βίντεο είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.

Πηγή: zougla.gr

Επαγγελματίας gamer προκαλεί σε παιχνίδι επαγγελματίες αναβάτες της BMW gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: