Επαφές με Βενιζέλο και Θεοδωράκη επιδιώκει ο Σαμαράς

Επαφές με Βενιζέλο και Θεοδωράκη επιδιώκει ο Σαμαράς

Επαφές με Βενιζέλο και Θεοδωράκη επιδιώκει ο Σαμαράς

Επανέρχεται στο εσωτερικό της ΝΔ η πρόταση για ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά για τη συγκρότηση ενός μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στη χώρα.

Ο τέως πρωθυπουργός έχει πειστεί ότι θα πρέπει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια, έτσι ώστε ο ίδιος με τους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού να συμφωνήσουν σε συγκεκριμένες βασικές αρχές με πρώτη αυτή της παραμονής της χώρας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και να συγκροτήσουν από κοινού μια αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Έθνος, δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος της ΝΔ να έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Εφόσον συναντήσει πρόσφορο έδαφος θα τους ζητήσει να συναντηθούν έτσι ώστε να μιλήσουν συγκεκριμένα για τα επόμενα κοινά βήματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει απορρίψει επίσης το ενδεχόμενο σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και θεωρεί ότι μια τέτοια συνάντηση καθίσταται αναγκαία μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα αναβολή που -όπως εκτιμά- θα υπάρξει στο ελληνικό ζήτημα για το Eurogroup του Μαΐου.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: