Ένοχοι οι τρεις Ιταλοί για τη «μυθική» κλοπή στο σπίτι της Ταμάρα Έκλεστον

Ποινές κάθειρξης έως 11 χρόνια στους  τρεις άνδρες — Από την κατοικία της κόρης του πρώην αφεντικού της Φόρμουλα 1, εκλάπησαν κοσμήματα, χρήματα και πολύτιμες πέτρες, η αξία των οποίων ανερχόταν σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια λίρες

Τρεις άνδρες που εμπλέκονται σε σειρά διαρρήξεων, μεταξύ άλλων σε μία με ύψος ρεκόρ κλοπιμαίων σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ στην κατοικία της κόρης του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Έκλεστοουν, καταδικάστηκαν σήμερα στο Λονδίνο σε ποινές κάθειρξης έως 11 ετών.

Δύο εξ αυτών, ο Αλεσάντρο Ντονάτι, ηλικίας 44 ετών και ο Αλεσάντρο Μαλτίζ, ηλικίας 45 ετών, καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών και εννέα μηνών, ενώ ο 24χρονος Γιούγκοσλαβ Τζοβάνοβιτς καταδικάστηκε σε κάθειρξη 11 ετών.

Οι τρεις άνδρες, ιταλικής υπηκοότητας, κρίθηκαν ένοχοι για τρεις διαρρήξεις που διέπραξαν τον Δεκέμβριο του 2019. Θα εκτίσουν τις ποινές τους στην Ιταλία.

Μεταξύ των θυμάτων τους βρίσκονται ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ και η Ταμάρα Έκλεστοουν και ο σύζυγός της.

Από την κατοικία της κόρης του πρώην αφεντικού της Φόρμουλα 1, εκλάπησαν κοσμήματα, χρήματα και πολύτιμες πέτρες, η αξία των οποίων ανερχόταν σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια λίρες (29,5 εκατομμύρια ευρώ), ένα ποσό που σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου αποτελεί ρεκόρ για μια διάρρηξη σε σπίτι ιδιωτών.

Μονάχα ένα μικρό τμήμα των κλοπιμαίων βρέθηκε.



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: