Ένωση Κεντρώων: Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα είναι προστάτης των πολιτών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τα θύματα των ακραίων καιρικών φαινομένων σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής.

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και τονίζει ότι «δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες που υπάρχουν, λέμε όμως ξεκάθαρα ότι χρειαζόμαστε ένα κράτος σύγχρονο και ισχυρό που θα είναι προστάτης των πολιτών. Ένα κράτος που δεν θα γυρίζει την πλάτη στους πολίτες, αλλά θα τους δημιουργεί ασφάλεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα ακραία φαινόμενα πλημμυρών σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι. Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο των συνανθρώπων μας και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειές τους. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για ευθύνες που υπάρχουν, λέμε όμως ξεκάθαρα ότι χρειαζόμαστε ένα κράτος σύγχρονο και ισχυρό που θα είναι προστάτης των πολιτών. Ένα κράτος που δεν θα γυρίζει την πλάτη στους πολίτες, αλλά θα τους δημιουργεί ασφάλεια”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: