Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σασόλι έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των σοσιαλδημοκρατών Ιράτσε Γκαρσία Πέρες κάλεσε τους ευρωβουλευτές, το προσωπικό του Κοινοβουλίου, τους φίλους και όποιον το επιθυμεί να παραστεί σήμερα στο «Εσπλανάντ» έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί σήμερα στη 1 μ.μ. (τοπική ώρα) έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στη μνήμη του Προέδρου του, του Νταβίντ Σασόλι.

Η Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των σοσιαλδημοκρατών Ιράτσε Γκαρσία Πέρες κάλεσε τους ευρωβουλευτές, το προσωπικό του Κοινοβουλίου, τους φίλους και όποιον το επιθυμεί να παραστεί σήμερα στο «Εσπλανάντ» έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νταβίντ Σασόλι.

«Είναι μια ιδιαίτερα θλιβερή ημέρα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την πολιτική μας οικογένεια, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας και Προέδρου Νταβίντ Σασόλι. Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια ενός παθιασμένου και αφοσιωμένου Ευρωπαίου, ενός πραγματικά εγκάρδιου ανθρώπου που θα μας λείψει πάρα πολύ», αναφέρει η Ιράτσε Γκαρσία Πέρες.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: