Εννιάχρονη έπαιξε σε λοταρία και κέρδισε 1 εκατ. δολάρια

Απίστευτη τύχη είχε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από την Ινδία, το οποίο, ύστερα από προτροπή του πατέρα της, αγόρασε έναν λαχνό σε λοταρία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ο λόγος για την 9χρονη Ελίζα, που ζει στο Ντουμπάι, καθώς οι γονείς της εργάζονται σε πετρελαϊκή εταιρεία. Ο πατέρας της μάλιστα είναι φανατικός των τυχερών παιχνιδιών, ο οποίος συχνά δοκιμάζει την τύχη του στις λοταρίες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο πατέρας, «αγοράζει λαχνούς σε λοταρίες με κάθε ευκαιρία, ενώ η επιλογή του συγκεκριμένου λαχνού έγινε αποκλειστικά από την 9χρονη Ελίζα».

Ακόμη, αποκάλυψε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελίζα στάθηκε τυχερή, καθώς σε ηλικία μόλις τριών ετών είχε διαλέξει έναν λαχνό από λοταρία στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, ο οποίος είχε χαρίσει στην οικογένειά της, μία πολυτελή McLaren αξίας 200.000 δολαρίων.

Χάρη σε αυτό το μεγάλο έπαθλο, οι γονείς της 9χρονης, οι οποίοι εργάζονται επί 19 χρόνια στα Αραβικά Εμιράτα, σκέφτονται να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους, την Ινδία.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: