Eννιά κοσμήματα που Kate Middleton και Meghan Markle κληρονόμησαν από την πριγκίπισσα Diana

Και οι δύο γυναίκες κληρονόμησαν διαχρονικά κομμάτια!

Η συλλογή κοσμημάτων της βασιλικής οικογένειας περιλαμβάνει διαχρονικά κομμάτια που μεταφέρθηκαν από χέρι σε χέρι, από γενιά σε γενιά. Εκτός από τις αστραφτερές τιάρες και τα διαμαντένια κολιέ βρίσκονται μερικά λεπτομερώς σχεδιασμένα σκουλαρίκια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων. Τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle κληρονόμησαν κοσμήματα από τη συλλογή της πριγκίπισσας Diana όταν παντρεύτηκαν. Η Diana είχε γράψει σε μια ειδική επιστολή: «Θα ήθελα να διαθέσετε όλα τα κοσμήματά μου στους γιους μου, έτσι ώστε οι σύζυγοί τους να μπορούν σε εύθετο χρόνο, να τα έχουν ή να τα χρησιμοποιήσουν. Αφήνω την ακριβή κατανομή των κοσμημάτων στη διακριτική σας ευχέρεια».

Ποιος κληρονόμησε τα κοσμήματα της Diana

Ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια που κληρονομήθηκαν ήταν το δαχτυλίδι με το μπλε ζαφείρι, το οποίο ανήκει πλέον στη Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton. Για τη Markle, το τριών καρατιών δαχτυλίδι των αρραβώνων της διαθέτει διαμαντένιες πλαϊνές πέτρες που δόθηκαν στον πρίγκιπα Harry από τη μητέρα του.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα κομμάτια που έχουν λάβει οι δύο γυναίκες από τους συζύγους τους, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Η Middleton και η Markle έχουν κληρονομήσει επίσης κομψά βραχιόλια και ρολόγια ανεκτίμητης αξίας. Μάλιστα, και η Δούκισσα του Cambridge και η Δούκισσα του Sussex αντλούν συχνά έμπνευση από την αδικοχαμένη πριγκίπισσα για τα looks τους σε δημόσιες εκδηλώσεις. Σε αυτές τις εμφανίσεις ενσωματώνουν πολλές φορές τα κοσμήματα που κληρονόμησαν, ως έναν τρόπο για να τιμήσουν τη μνήμη της Diana.

Eννιά κοσμήματα που Kate Middleton και Meghan Markle κληρονόμησαν από την πριγκίπισσα Diana

H Kate Middleton αντέγραψε το look της πριγκίπισσας Diana – Το gold dress και η εμφάνιση του 1985

Αν θέλεις να μάθεις ποια βασιλικά κοσμήματα κληρονόμησαν τόσο η Middleton όσο και η Markle όταν έγιναν μέλη της βασιλικής οικογένειας, συνέχισε στην gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 στοιχεία από το στυλ της πριγκίπισσας Diana που μπορείς να αντιγράψεις το 2021

Diana: Το φόρεμα πίσω από την αφίσα του Spencer και 7 ακόμα looks που θα δεις πάνω στην Stewart

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: