Εννέα  βραβεία ERMIS απέσπασε η ενέργεια του Honda RoadTrips Italy 2017

 

Εννέα (9) βραβεία απέσπασε συνολικά σε διάφορες κατηγορίες των ERMIS AWARD η ενέργεια Honda RoadTrips Italy που διοργάνωσε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκης  Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδος και η συνεργάτης της, η διαφημιστική εταιρεία Admine.

Τα βραβεία που απέσπασε η ενέργεια Honda RoadTrips Italy www.hondaroadtrips.gr είναι:

 

  1. Το κορυφαίο βραβείο της δυναμικής Grand Ermis Branded Entertainment & Content
  2. Gold Ermis Non – Fiction / All Channels
  3. Gold Ermis Live Brand Experience
  4. Silver Ermis Web Campaign
  5. Silver Ermis Campaign Sites
  6. Silver Ermis Social Video / Durable
  7. Silver Ermis Integrated Multi – Platform Campaign
  8. Bronze Ermis Content Placement
  9. Bronze Ermis Social Media

 

Λίγα λόγια για το Honda Roadtrips

Για 2η συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. διοργάνωσε το Honda RoadTrips Italy με σύντροφο των 4 αναβατών τη νέα Honda X-ADV.  Το Honda Roadtrips είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Στο Honda Roadtrips 2017 οι φίλοι της μοτοσυκλέτας που επισκέφθηκαν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hondaroadtrips.gr ήταν οι πρωταγωνιστές του ταξιδιού, καθώς ήταν αυτοί που διάλεξαν τον προορισμό αφού είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ανάμεσα σε 3 υποψήφιους προορισμούς.

Οι υποψήφιοι στο Honda Roadtrips 2017 είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στο πρώτο Honda Adventure Camp που έγινε στην Ελλάδα. Σκοπός του ήταν να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών (30 αναβάτες συνολικά )  μέσα από ένα μοτοσυκλετιστικό πρόγραμμα. Οι 15 ομάδες που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στο Honda Adventure Camp  προέκυψαν από κλήρωση κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης του Honda Roadtrips.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης λειτουργίας του Honda Adventure Camp οι 15 ομάδες αναβατών διαγωνίστηκαν σε 3 δοκιμασίες: Οδηγικές Ικανότητες σε Άσφαλτο, Test Φυσικής Αγωγής και Ψυχογραφικό Test. Στο τέλος της διαδικασίας οι δύο ομάδες (4 αναβάτες) που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του θεσμού ήταν αυτές που συμμετείχαν στο ταξίδι του Honda Roadtrips 2017.

H ADMINE για λογαριασμό της Honda δημιούργησε μία ταινία αφιερωμένη στο συναρπαστικό ταξίδι. Η ταινία συνολικής διάρκειας 45 λεπτών, αφηγείται τις εμπειρίες των 4 τυχερών αναβατών από την Αθήνα ως τη Σικελία και μας ταξιδεύει σε εντυπωσιακά ιταλικά τοπία μέσα από 3.200 χιλιόμετρα.

Προκειμένου το κοινό να νιώσει ότι ταξιδεύει μαζί με τους αναβάτες, η ADMINE μετέτρεψε το website της ενέργειας (hondaroadtrips.gr) σε μία full κινηματογραφική εμπειρία. Ένα experiential website δημιουργήθηκε, όπου, εκτός από την ταινία, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι των αναβατών ημέρα προς ημέρα, μέσα από εικόνες, βίντεο και soundscapes από τους γραφικούς δρόμους της Ιταλίας.

 

 

 

 

 

 

Εννέα  βραβεία ERMIS απέσπασε η ενέργεια του Honda RoadTrips Italy 2017

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: