Ενενήντα μηνύσεις κατέθεσαν 200 άνθρωποι που τραυματίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον

«Εκπροσωπούμε περισσότερα από 200 θύματα που τραυματίστηκαν ψυχικά, σωματικά και ψυχολογικά στο φεστιβάλ Astroworld», ανακοίνωσε ο δικηγόρος Μπεν Κραμπ σε συνέντευξη Τύπου στο Χιούστον

Δικηγόροι που εκπροσωπούν περισσότερα από 200 ανθρώπους που καταγγέλουν ότι τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον — ο πανικός στο οποίο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας είχε αποτέλεσμα 9 νεκρούς — δήλωσαν σήμερα ότι θα καταθέσουν 90 μηνύσεις.

«Εκπροσωπούμε περισσότερα από 200 θύματα που τραυματίστηκαν ψυχικά, σωματικά και ψυχολογικά στο φεστιβάλ Astroworld», ανακοίνωσε ο δικηγόρος Μπεν Κραμπ σε συνέντευξη Τύπου στο Χιούστον.

Αργά την Τετάρτη, η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία, το τελευταίο θύμα του χαμού που προκλήθηκε κατά τη συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ που άνοιξε το φεστιβάλ.

Οι νεκροί ήταν ηλικίας 14 έως 27 ετών, ενώ πολλοί ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από ποδοπατήματα. Ένα 9χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η αστυνομία..

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: