Ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε γυναίκα από την Κίσαμο Χανίων: "Με έδερνε για χρόνια μπροστά στα παιδιά μας"

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 37χρονου φερόμενου ως δράστη, και σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών

Μετά από πολλά χρόνια που ανεχόταν την συστηματική κακοποίησή της, ο κόμπος έφτασε στο χτένι για μια νεαρή γυναίκα από μια περιοχή στην Κίσαμο Χανίων η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμα και μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών τους.

Η 34χρονη γυναίκα υπέβαλε την καταγγελία της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου μάλιστα φέρεται ότι έδειξε στους αστυνομικούς μώλωπες και σημάδια που είχαν αφήσει στο σώμα της οι συνεχείς ξυλοδαρμοί που υφίστατο από τον σύζυγό της. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι επί χρόνια ήταν θύμα σωματικής βίας και κακοποίησης, αλλά δίσταζε να το καταγγείλει επειδή σκεφτόταν τα παιδιά!

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 37χρονου φερόμενου ως δράστη, και σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: