Ένας χρόνος αληθινό νερό

Κατευθείαν από την καρδιά της φύσης, εκεί που τα καταπράσινα δάση και τα σπάνια ζώα συνυπάρχουν αρμονικά, αναβλύζει το AQUA Carpatica. Χωρίς νιτρικά και με τέλεια γεύση το νερό που άλλαξε τα δεδομένα της αγοράς στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο, σίγουρα ήρθε για να μείνει

Sponsored Content

Στις μέρες μας η ευζωία είναι το βασικότερο ζητούμενο σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητάς. Ολόκληρο το αφήγημα του τρόπου ζωής σήμερα είναι μια σειρά από επιλογές που θέλουμε να καταλήγουν σε θετικό πρόσημο. Επιθυμούμε να ζούμε μια ζωή με περισσότερη ποιότητα και εξελισσόμαστε ουσιαστικά μέσα από οτιδήποτε καλό κάνουμε για εμάς και τους γύρω μας.

Η θετική επίδραση των επιλογών μας, στους εαυτούς μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία είναι μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει τα πάντα, ειδικά τον τρόπο που φροντίζουμε την υγεία μας.

Έτσι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των φυσικών προϊόντων διαμορφώνουν μια νέα καταναλωτική κουλτούρα, ανοίγοντας νέους δρόμους. Οι εμπειρίες των καταναλωτών βελτιώνονται συνεχώς ενώ παράλληλα έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα που τους προσφέρουν απεριόριστα οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι και το AQUA Carpatica, η εταιρεία που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με νερά κορυφαίας ποιότητας, προσφέρει το σημαντικότερο αγαθό στις καλύτερες εκδοχές του. Ποιά είναι όμως η ιστορία και τα χαρακτηριστικά των εμφιαλωμένων νερών που έχουν αλλάξει τις συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών τον τελευταίο χρόνο;

Αγνό και κρυστάλλινο, με τέλεια γεύση
Το AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων και ξεκίνησε να εμφιαλώνεται το 2010. Πρόκειται για το μόνο νερό στον κόσμο με μηδενικά Νιτρικά (ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδενικά Νιτρικά (απλό) γι΄ αυτό και αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών. Χωρίς ενισχυτικά γεύσης, πρόσθετα και τεχνητό ανθρακικό νάτριο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica διακρίνεται για το ισορροπημένο PH, τη μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο και τον πλούτο του σε φυσικούς ηλεκτρολύτες (μεταλλικά στοιχεία) και διττανθρακικἀ άλατα.

Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για βρέφη, παιδιά, εγκύους (και θηλάζουσες) και για όλους εκείνους που φροντίζουν την υγεία τους. Οι πηγές του AQUA Carpatica βρίσκονται στην Bucovina, στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας. Εκεί στο τελευταίο δάσος της Ευρώπης που παραμένει ανέγγιχτο από τον πολιτισμό τα διάφανα τρεχούμενα νερά, τα πανύψηλα έλατα και τα άγρια ζώα συνθέτουν έναν επίγειο παράδεισο. Η γεύση του AQUA Carpatica είναι ένα από τα βασικά συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Απόλυτα ισορροπημένη και αρμονική, η επίγευση του που αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα κέρδισε το παγκόσμιο κοινό. Οι Έλληνες καταναλωτές, από τότε που το δοκίμασαν, δηλαδή εδώ και έναν χρόνο, το έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους επιλέγοντάς το συστηματικά.

Ό,τι καλύτερο για τα παιδιά
Το AQUA Carpatica φροντίζει ιδιαίτερα τα παιδιά. Το Φυσικώς Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica kid κυκλοφορεί σε πρωτοποριακή συσκευασία με επαναστατικό ειδικό στόμιο που επιτρέπει στους μικρούς μας φίλους να πίνουν νερό με ευκολία χωρίς να βραχούν.

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να επιλέξουμε Φυσικώς Ανθρακούχα Μεταλλικά Νερά
Τα απλά νερά, μεταλλικά ή μη, στα οποία βιομηχανικά το ανθρακικό οξύ έχει προστεθεί με τεχνητό τρόπο ουσιαστικά περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε ελεύθερη μορφή. Η προσθήκη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις αφού δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό σύστημα.

Αντιθέτως, η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού εξουδετερώνει την υπερβολική γαστρική οξύτητα, διευκολύνοντας την πέψη και το μεταβολισμό αφού μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Σε κάθε περίπτωση, τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά μετά από μακρόχρονη διαδρομή πλάι σε ανενεργά ηφαίστεια, εμπεριέχουν ασβέστιο, διττανθρακικό μαγνήσιο, διττανθρακικο νάτριο κλπ. τα οποία, μετά την πόση, εκλύουν σιγά σιγά και διαδοχικά το διοξείδιο του άνθρακα.

Οι αρνητικές επιπτώσεις των Νιτρικών
Τα Νιτρικά (ΝΟ3) είναι ισχυρές οξειδωτικές χημικές ουσίες γι αυτό και είναι επιβλαβή για την υγεία μας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση με ειδική Οδηγία της (Directive 91/676/EEC) όχι μόνο τα χαρακτηρίζει ως τον κύριο παράγοντα μόλυνσης των υδάτων αλλά επιβάλει αυστηρά τον περιορισμό της χρήσης τους. Τα Νιτρικά υπάρχουν και στα τρόφιμα γενικώς αλλά αποβάλλονται πιο εύκολα από το πεπτικό σύστημα.

Η ύπαρξη των Νιτρικών στο πόσιμο νερό είναι πιο δραστική και έχει μεγαλύτερη αρνητική επίδραση αφού μέσω του νερού διοχετεύονται σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού. Η δυσμελία σε νεογέννητα, το σύνδρομο κυάνωσης στα βρέφη, τα προβλήματα στον θυροειδή, τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που προκαλούν τα νιτρικά.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: