Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video)

Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video)

Ένας πύθωνας που «κυκλοφορεί» στα Φιλιατρά, βέβαια αυστηρά στον δικό του χώρο, έχει προκαλέσει αναστάτωση σε μικρούς και μεγάλους.


Για ένα όχι και τόσο συνηθισμένο κατοικίδιο, μίλησε στο filiatranet, ο ιδιοκτήτης του Pet Shop Νίκος Κωτσάκης, που εδώ και 7 φιλοξενεί στο κατάστημά του έναν πύθωνα Albino.


Μας εξήγησε ότι τα φίδια είναι το πιο εύκολο κατοικίδιο που μπορεί να έχει κανείς στο σπίτι του, καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Ξεχνάς ότι το έχεις, αφού ακόμη και φαγητό χρειάζεται περίπου κάθε 30 ημέρες.

Όπως μας επεσήμανε τα φίδια είναι παρεξηγημένα από εμάς τους ανθρώπους, καθώς είτε είναι μικρό σε μέγεθος είτε είναι μεγάλο είναι ακίνδυνο, εκτός βέβαια από την οχιά.

Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video)Στα , όπως μας είπε, δεν έχει δώσει φίδι μέχρι στιγμής, ενώ αντίθετα στη Μάραθο, τους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία υπάρχουν άνθρωποι που τα αγαπάνε.  

Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει προκαλέσει και ένας μικρότερος πύθωνας που υπάρχει στο κατάστημα, ο οποίος όταν μεγαλώσει θα φτάσει στο ίδιο μέγεθος.

Και για εμάς , μετά το ρεπορτάζ, ήταν η πρώτη φορά που πήραμε στα χέρια μας έναν πύθωνα, αν και μικρό. Τώρα για τον μεγάλο…

Βέβαια στο Pet Shop την καρδιά των επισκεπτών έχει κλέψει και ο Λορέντζο, ένας παπαγάλος, ο οποίος έχει τρελάνει κόσμο με τα κόλπα του.

Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

 
Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video) Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video) Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video) Ένας πύθωνας έχει "αναστατώσει" τα Φιλιατρά! (Video)

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: