Ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος επισκέφθηκε την αγωνιστική ομάδα της Ford στο Le Mans

Ο Jason Watt, πρώην οδηγός αγώνων από τη Δανία , αποφάσισε να συναντήσει την ομάδα της Ford στο Le Mans κατά τη διάρκεια του διάσημου αγώνα αντοχής τον Ιούνιο. Η ιστορία του Jason Watt είναι  μεγάλη.

Ο Jason Watt είναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων από τη Δανία. Σε ατύχημα που είχε το 1999, ο Jason έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από το στέρνο και κάτω. Ο Jason ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του να ξανατρέξει – και το 2000 επέστρεψε στους αγώνες με ειδικά τροποποιημένα οχήματα σε όλη την Ευρώπη μέχρι το 2012.

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν οι  24 ώρες του Le Mans. Είναι από τους πιο διάσημους αγώνες αντοχής σε όλο τον κόσμο. Και σ αυτόν τον αγώνα το παρόν του έδωσε ο Jason Watt. Λογικό ήταν η  αγωνιστική ομάδα της Ford στο Le Mans να υποδεχθεί  τον ξεχωριστό επισκέπτη από τη Δανία με όλες τις τιμές. Πριν από το Le Mans έκανε μία βόλτα με το Ford GT του από τη Δανία στη Γαλλία. Φτάνοντας στην πίστα με το αναπηρικό του αμαξίδιο στην οροφή προκάλεσε αίσθηση σε οπαδούς όλων των ηλικιών.

«Ήταν θαυμάσιο που είδα πρώην συναδέλφους στα pit της Ford στο Le Mans. Είναι πράγματι ένα μοναδικό γεγονός – είναι σύμβολο ονείρων» δήλωσε ο Jason Watt. «Η αντίδραση του κόσμου βλέποντάς με να οδηγώ το Ford GT με το αναπηρικό αμαξίδιο στην οροφή ήταν συγκλονιστική. Οι άνθρωποι στο Le Mans είναι φιλικοί και όλοι θέλουν να έρθουν κοντά και να πιάσουν συζήτηση, όταν συνειδητοποιούν ότι αυτός που οδηγεί το Ford GT είναι παράλυτος.»

Ποιος είναι ο Jason Watt;

Η Ford ανέκαθεν είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του Jason Watt λόγω της αγάπης που έτρεφε για τα αυτοκίνητα. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα Ford, εύλογο ήταν, το πρώτο του αυτοκίνητο να είναι Ford Transit, για να μπορεί να μεταφέρει το go-kart του. Το go-kart έγινε Formula Ford και αργότερα Formula 3000, και πριν ο Jason το καταλάβει καλά-καλά, βρέθηκε στο τιμόνι ενός 2005 Ford GT. Συμμετέχοντας σε πολλούς φιλανθρωπικούς αγώνες με το 2005 Ford GT, ένα ακόμα από τα μεγάλα όνειρα του Jason Watts έγινε πραγματικότητα, καθώς ήταν από τους πρώτους υποψήφιους που το αίτημά του έγινε δεκτό για την αγορά του νέου Ford GT – και στη συνέχεια, ήταν ο πρώτος στην Ευρώπη που απέκτησε το νέο 2018 Ford GT. Με υπερηφάνεια παρουσιάζει το Ford GT του, ως το ταχύτερο αυτοκίνητο που παρκάρει σε θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Τα μεγάλα όνειρα σε πηγαίνουν στο σημείο που θέλεις. Όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Με τον έναν τρόπο ή τον άλλον,» δήλωσε ο Jason Watt.

Ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος επισκέφθηκε την αγωνιστική ομάδα της Ford στο Le Mans

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: