ΕΝΑΣ ‘AL(E)-ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Όταν βλέπεις ατμοσφαιρικό φωτισμό, ντιζαϊνάτα σκηνικά, στυλάτες κοπέλες και καλοραμμένα κοστούμια, καταλαβαίνεις πως παρακολουθείς μία σειρά ή ταινία του Χριστόφορου. Και αυτό είναι αξία σταθερή όσα χρόνια και αν περάσουν. Μία δόση από αυτή την feelgood ατμόσφαιρα και την υψηλή αισθητική πήρα και σερφάροντας στο νέο site και e-shop της ‘ALE. To fashion brand που, από το 2010 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, ντύνει με τον minimal chic τρόπο του κάθε ψαγμένη fashionista ανανέωσε τον διαδικτυακό του ιστότοπο και έκανε το online shopping τόσο διασκεδαστικό και stylish που νομίζεις πως παίζεις σε ταινία την ώρα που επιλέγεις πιο φόρεμα, φούστα ή top θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Εγώ ξεκίνησα αυτό το «κινηματογραφικό» μου ταξίδι στο www.ale.com.gr προσπαθώντας να βρω –όχι τι θα φορούσα αν ήμουν ηρωίδα ταινίας- αλλά κάποια elegant κομμάτια που θα έδιναν στα σύνολα μου αυτό το twist που βγάζει το look σου από την κατηγορία «κοινότυπο» και το κατατάσσει αυτόματα στην κατηγορία «ξεχωριστό & σοφιστικέ». Έψαχνα δηλαδή ρούχα διαχρονικά και κομψά, με τολμηρά κοψίματα και ευφάνταστα μοτίβα που θα μπορούσαν να τα αναμείξω με όσα basic pieces έχω ήδη στην ντουλάπα μου και να δημιουργήσω νέα, αξιοπρόσεχτα outfits. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα να καταλήξω σε 7 ρούχα και αξεσουάρ τόσο ποθητά σαν τα 7 θαύματα του κόσμου (ή σαν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα αν απευθύνομαι και σε shopaholic όπως εγώ).
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Το πρώτο που ξεχώρισα είναι αυτή η ασπρόμαυρη floral φούστα με τις κίτρινες λεπτομέρειες. Το μεσαίο μήκος της την κάνει ιδανική τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις αναλόγως το top και τα παπούτσια με τα οποία θα την συνδυάσεις.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μετά ξετρελάθηκα με το απόλυτο φόρεμα για το φετινό καλοκαίρι. Αυτό το μακρύ, ριγέ με το sexy σκίσιμο μπροστά και το διακριτικό ντεκολτέ. Με φαντάζομαι ήδη να το φοράω με αρχαιοελληνικά σανδάλια και jean jacket σε κυκλαδίτικα σοκάκια.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Το basic jean παντελόνι δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μου, ειδικά σε αυτή την so-hot-right-now εκδοχή του. Μία ψηλόμεση denim jupe-culotte με δύο χρώματα στο ρεβέρ είναι αυτό που χρειάζεσαι για να εκμοντερνίσεις την συλλογή σου από jeans.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
H εμπριμέ πουκαμίσα σε σχέδιο κινέζικης πορσελάνης και αέρινη γραμμή μπορεί να φορεθεί στην παραλία με σορτς, στην βόλτα με jean αλλά και στην δουλειά με pencil φούστα. Είναι μετά να μην την λατρέψεις;
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Γενικά είμαι πιστή οπαδός των crop tops αλλά δεν είχα ξαναδεί κανένα με αυτό το ιδιαίτερο print με παγώνια. Ένα ρούχο που φορώντας το μπορείς να κάνεις fashion statement χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Επίσης αναδεικνύει τους κοιλιακούς σου, τσάμπα γυμναζόσουν όλο τον χειμώνα; Αdd αμέσως στο καλάθι μου!
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Αφού τελείωσα με τα ρούχα, ήρθε η ώρα των αξεσουάρ. Και επειδή όλες ξέρουμε πως στις αγορές μας –όπως και στην ζωή μας πολλές φορές- «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», πριν αγοράσεις παπούτσια και τσάντες πρέπει να προσέξεις διπλά. Όταν όμως είδα αυτά τα υπέρκομψα σουέντ πέδιλα με το χοντρό τακούνι και τα ethnic cut outs δεν χρειάστηκε να δω τίποτα άλλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Το ίδιο περίπου συνέβη και με την συγκεκριμένη ψάθινη τσάντα που ενώ είναι φάκελος και μπορείς να την κρατήσεις με τα πιο επίσημα σύνολά σου, έχει και λουράκι και φοριέται με casual τρόπο όλη την μέρα.
ΕΝΑΣ ‘AL(E) ΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Το online shopping στο ολοκαίνουργιο www.ale.com.gr κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του και πριν η οθόνη του ipad μου γράψει «Τέλος» με μεγάλα, ρετρό καλλιγραφικά γράμματα ένιωθα πως είχα ζήσει το δικό μου «Happy End» και ήμουν τόσο ευτυχισμένη… σαν πρωταγωνίστρια ρομαντικής κομεντί που στο τέλος βρίσκει τον μεγάλο έρωτα. Γιατί και η μόδα αυτό δεν είναι; H «Αγάπη της Ζωής μας»;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: