Ένας άντρας συμβουλεύει: Πως να μας δώσετε το «πράσινο φως» για να σας πλησιάσουμε μέσα στο μπαρ!

Ποιος ξεκινάει το φλερτ μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικού φύλου μέσα σε ένα μπαρ; «Ο άντρας φυσικά» θα απαντήσουν οι περισσότεροι.

Στην πραγματικότητα όμως, παρ’ ότι εμείς οι άντρες είμαστε αυτοί που «κάνουμε κίνηση» και πάμε να μιλήσουμε, την πρώτη σπίθα τη ρίχνει η γυναίκα. Δηλώνοντας αφενός τη διαθεσιμότητά της — και αφετέρου ότι ο κύριος που βρίσκεται δίπλα της είναι αυτός που της αρέσει μέσα από το τσούρμο όλων εμάς που θέλουμε να την κατακτήσουμε (λέμε τώρα). Ποιος είναι λοιπόν ο τρόπος για να δώσει μια γυναίκα το πράσινο σήμα μέσα σε ένα σκοτεινό μπαρ με χαμηλό φωτισμό και πολύ θόρυβο;

Βήμα πρώτο: Απλά κοιτάξτε. Αν οι άντρες χάσουμε τον ρόλο του κυνηγού, έχουμε πρόβλημα. Ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο και το άρωμά σας είναι αρκετά για να μας τραβήξετε την προσοχή. Στην περίπτωση που συνεχίζετε να μας κοιτάτε επί μία ώρα αλλά εμείς δεν αντιδράμε επειδή είμαστε δειλοί ή αναποφάσιστοι, ζητήστε αναπτήρα για εσάς ή τη φίλη σας, μπας και πάρουμε μπρος.

Βήμα δεύτερο: Aνοίξτε το πεδίο. Το να είστε περικυκλωμένη από τις φίλες σας, ή καθισμένη σε μία μπάρα όπου ίσα ίσα χωράει το ποτό σας και ο αγκώνας σας, δεν βοηθάει ιδιαίτερα την κατάσταση. Αν θέλετε να σας πλησιάσουμε, πηγαίνετε κάπου που υπάρχει χώρος και για άλλους.

Βήμα τρίτο: Όταν σας μιλήσουμε, δείξτε ενδιαφέρον σε αυτά που σας λέμε. Εντυπωσιαστείτε με τη δουλειά που κάνουμε ή τις σπουδές μας, που κάνουμε, γελάστε με το όχι και τόσο πετυχημένο αστείο που θα πούμε για να μας ενθαρρύνετε να πούμε ένα καλύτερο και αποφύγετε τη φλυαρία για πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν. Αν πέσετε σε πολυλογά, πείτε του ότι σας αρέσει πολύ το τραγούδι που παίζει, για να κάνει και καμία παύση.

Βήμα τέταρτο: Όταν πια αρχίζουμε να σας πιάνουμε από τη μέση κολλώντας το σώμα μας στο δικό σας, κάντε ό,τι θέλετε. Να θυμάστε απλά πως η ζωή είναι μικρή και ότι το γοργόν και χάριν έχει

sxeseis

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: