Ένας άντρας γράφει: Με αυτούς τους τρόπους θα μειώσεις τους καυγάδες με τον δικό σου!

Στη γειτονιά μου την παλιά είχα έναν φίλο που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στη του. Έζησε αυτός καλά κι εμείς καλύτερα…

Πέρα από παραμυθάκια, ό,τι και να λέμε, οι καυγάδες είναι η μόνη βεβαιότητα στις σχέσεις. Δεν υπάρχουν ζευγάρια που δεν τσακώνονται, υπάρχουν μόνο ζευγάρια που τα βρίσκουν ακόμα και στον τσακωμό τους. Γνωρίζοντας καλά ο ένας τον άλλον, σπανίως φτάνουν στα άκρα, ή ακόμα κι αν φτάσουν, τους περνάει αμέσως. Δεν έχετε δει τους πολιτικούς που κατηγορούν ο ένας τον άλλον και μετά δίνουν τα χέρια αγαπημένοι και κάνουν αστειάκια, γιατί ξέρουν πως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα; Ε, κάπως έτσι…

Μη μπεις στο τριπάκι να προσπαθήσεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου ή να αλλάξεις εσύ. Αν συμβεί, θα συμβεί χωρίς προσπάθεια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις τη συχνότητα των τσακωμών, τη διάρκεια και την έντασή τους. Ακολουθούν 5 απλοί τρόποι από εμένα, τον έμπειρο (δεν θέλω γέλια):

Μίλα γλυκά. Πολύ περισσότερο από τους άντρες, οι γυναίκες όταν τσακώνεστε χάνετε εντελώς τη γλυκύτητα σας. Αλλάζει η φωνή σας, η εκφορά των λέξεων, η έκφραση του προσώπου, τα πάντα! Έχω δει γυναίκα να μου βάζει τις φωνές και κάλεσα το «100». Διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου και κράτησε έστω ένα ίχνος από τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον έκαναν να σε βάλει στη ζωή του in the first place.

Πες «εντάξει». Στη ζωή αυτή, φίλη μου, θα ακούσεις πολλές μπούρδες και πολλές παράλογες απαιτήσεις. Αν πηγαίνεις κόντρα σε κάθε μία, άκρη δεν θα βγάλεις. Μια στο τόσο λοιπόν, πες «ναι» ακόμα και αν αισθάνεσαι πως ο δικός σου έχει άδικο. Θα λήξει εκεί το θέμα και η ζωή θα συνεχιστεί, όμορφη και γλυκιά.

Άφησέ τον να νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι. Παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά στην επέκτασή του. Όταν αφήνεις τους άλλους να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, στο τέλος γυρνάει υπέρ σου. Γιατί εκεί που ο άλλος νομίζει πως κάνει κουμάντο, περνάς το δικό σου υπόγεια και είστε κι οι δύο ευχαριστημένοι.

Περίμενε να φύγουν τα πολλά νεύρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται συζήτηση με κοινό παρανομαστή τα νεύρα. Εκτονώσου καλύτερα σε κανένα μαξιλάρι. Αν τον δεις να φορτώνει, κάνε πως δεν καταλαβαίνεις και εξέφρασε τον αντίλογο λίγα λεπτά μετά, σε μια πιο ήρεμη φάση.

Κάντε σeξ. Το σeξ λύνει πολλά προβλήματα, προσωρινά μεν, αποτελεσματικά δε. Για να μη βγαίνετε συνεχώς από τα ρούχα σας μεταφορικά, βγείτε κυριολεκτικά. Αν έχουν μάλιστα αυξηθεί οι εντάσεις μεταξύ σας, το σeξ θα βγει καλύτερο και ο καυγάς θα γίνει σύμμαχος στις μεγάλες ηδονές. Σας ζηλεύω. Καλά να περάσετε!

sxeseis

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: