Ένας άντρας γράφει: 7 πράγματα που θα έκανα αν γινόμουν γυναίκα για μια μέρα!

Χθες το βράδυ, σε ανύποπτο χρόνο, μια φίλη μου μου είπε πως η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσε να είναι αγόρι — αλλά δεν κάθεται και να σκάσει. Το πιστεύω για πολλές γυναίκες αυτό, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Το βλέπω στη συμπεριφορά τους, στον τρόπο που μιλάνε, στον τρόπο που αναφέρονται στο σeξ και τα θέματα γύρω από αυτό.

Αν με ρωτήσετε, παρ’ ότι λατρεύω τις γυναίκες, δεν θα ‘θελα με τίποτα να είμαι κορίτσι. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό που θα ‘θελα σίγουρα όμως, είναι να γινόμουν κορίτσι για μια μέρα, ώστε να μου λυθεί η περιέργεια πάνω σε κάποια πράγματα και βέβαια να απολαύσω ορισμένα άλλα. Ακολουθούν τα πρώτα εφτά που μου ήρθαν στο μυαλό, με απόλυτη ειλικρίνεια:

Σeξ. Νομίζω αυτό εξυπακούεται. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι νιώθετε εκείνη την ώρα και φωνάζετε σαν τις τρελές.

Τρία πράγματα ταυτόχρονα. Θα μιλάω στο facebook βλέποντας τηλεόραση και παράλληλα θα μαγειρεύω. Ως άντρας, δεν μπορώ να εστιάσω σε περισσότερα από …ένα πράγματα. Έτσι λοιπόν η γυναικεία μου υπόσταση, θα μου δώσει νέες δυνατότητες, τις οποίες και θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο.

Επίσκεψη στα γυναικεία αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Η κλασική αντρική φαντασίωση ότι μπαίνουμε μέσα σε αυτό το άβατο και σας βλέπουμε όλες μαζί να τριγυρνάτε γuμνές, με το στήθος σας να πηγαίνει πέρα-δώθε και τον ιδρώτα της άσκησης που προηγήθηκε να λάμπει στα οπίσθιά σας, θα τεθεί σε εφαρμογή.

Βάψιμο. Το να βλέπεις μέσα σε πέντε λεπτάκια μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου στον καθρέφτη εσείς το περνάτε στο ντούκου, αλλά για μένα είναι κάτι άξιο θαυμασμού. Θα ζητήσω βέβαια να με βάψει κάποιος άλλος, γιατί μόνος μου θα γίνω σαν να-μην-πω-τι…

Προκλητικό ντύσιμο. Χωρίς να φτάσω στα άκρα και να μου σφυρίζει όλη η ΑΘήνα, θα επιλέξω ένα σeξι ρούχο για μια βραδινή μου έξοδο. Θέλω πολύ να δω πώς είναι να σε κοιτάει όποιος άντρας βρεθεί μπροστά σου και να νιώθεις τόσο επιθυμητή ύπαρξη. Ε και πέραν του προκλητικού, κάποια από αυτά τα «must have της εβδομάδας» που βλέπω και βάζετε στο site σας, ευχαρίστως θα τα φόραγα, γιατί και ως άντρας μου αρέσει πολύ να τα βλέπω.

Χάδια στον εαυτό μου. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες και να δω το κείμενό μου να λογοκρίνεται, αλλά νομίζω πως αν είχα για μέρα γυναικείο σώμα, θα το χαιρόμουν για λίγες ώρες και μόνη μου. Μου φαίνεται απίστευτο π.χ. να έχω μπροστά μου ένα στήθος ανά πάσα στιγμή, για όποτε το χρειαστώ…

Γυμνές βόλτες στο σπίτι, με τα πατζούρια ανοιχτά. Δεν σκέφτομαι μονάχα την πάρτη μου. Η γενναιοδωρία είναι μεγάλο πράγμα στον άνθρωπο. Έτσι λοιπόν, όπως εγώ ζω για τη μέρα που η ξανθιά φοιτήτρια απέναντί μου θα ξεχαστεί και θα βγει από το μπάνιο με τη μπαλκονόπορτα, τα στόρια και τα φώτα ανοιχτά, θα κάνω χαρούμενο τον απέναντι με αυτόν τον τόσο απλό τρόπο. Μισή ντροπή δική του και μισή δική μου. Yolo…

 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: