Ένας άντρας απαντά : «Γι’ αυτό μας αρέσουν οι κοντές»!

Στον κόσμο είμαστε όλοι διαφορετικοί. Άλλοι ψηλοί, άλλοι πιο κοντοί, άλλοι πιο αδύνατοι. Όποιος λοιπόν διαχωρίζει τους ανθρώπους είναι απλά ρατσιστής. Υπάρχει στον κόσμο των ραντεβού μια πολύ-πολύ γλυκιά κατηγορία mini γυναικών. Ναι, εκείνων που είναι με το (πολύ) ζόρι 1,57. Και είναι αξιολάτρευτες!

Τι κάνει όμως τις κοντούλες όμορφες, σeξι και συμπαθητικές ακόμη και αν δεν είναι αντικειμενικά ωραίες; Ορίστε λοιπόν, συνέλεξα τις πληροφορίες (εμπειρικές) και σας τις παρουσιάζω. Γι’αυτό λοιπόν οι κοντούλες είναι εκείνες που τρυπώνουν στις καρδιές μας…

-Είναι αξιολάτρευτα μικρές

ΟΚ, οι δίμετρες είναι εντυπωσιακές. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι. Οι κοντούλες είναι εντυπωσιακά μικροσκοπικές και συμπαθητικές. Αυτά τα μικρά βηματάκια, η πατούσα που φτάνει το νούμερο 35, το ότι μέσα σε κάθε χώρο είναι ό,τι πιο μικρό. Τόσο αξιολάτρευτες που η αγκαλιά βγαίνει από μόνης της!

-Είναι τετραπέρατες

Αυτό νόμιζα πως ήταν σύμπτωση. Στην πορεία το παρατηρούσα διαρκώς. Γιατί; Προφανώς γιατί αφού δεν ξεχωρίζουν (που ξεχωρίζουν) με το παρουσιαστικό έχουν αναπτύξει κοφτερό μυαλό. Συζητήσιμες, ετοιμόλογες σε οποιαδήποτε ατάκα. Ναι, ο Θεός (ή η φύση) δεν τις προίκισε με εκατοστά αλλά με μυαλό.

-Είναι ακομπλεξάριστες

Πόσο πιο sexy; Ξέρουν απλά πως… είναι κοντές! Ούτε παρεξηγιούνται, ούτε κάνουν σαν υστερικές μόλις το θίξεις το θέμα. Δεν έχουν αυταπάτες και αυτό τις κάνει πραγματικά θελκτικές. Μια γυναίκα ακομπλεξάριστη είναι μια πολύ sexy γυναίκα. Το ίδιο ισχύει για όλες: Ψηλές, κοντές, αδύνατες, στρουμπουλές. Αγαπήστε αυτό που είστε και θα σας αγαπούν όλοι οι άντρες.

-Είναι… τσαμπουκάδες

Δεν έχω δει κοντή γυναίκα που να μην έχει μέσα της τσαγανό. Πολύ τσαγανό. Δεν το βάζουν κάτω. Δεν θέλω να πω τα κλασσικά «είναι η ψυχολογία πως οι άλλες υπερτερούν». Αυτά είναι άλλα-ντάλλα. Ωραίες τύπισσες, χτυπούν το χέρι στο τραπέζι και λένε τα πράγματα με το όνομα τους. ΟΚ, η Ελεάννα τα παραλέει με το όνομα τους…

-Είναι… μανιτζέβελες στο sex

Δανείζομαι από την αγαπημένη διευθύντρια Κατερίνα το επίθετο μανιτζέβελος-η-ο (άτομο που χειρίζεται εύκολα λόγω σωματοδομής). Προφανώς μια γυναίκα 1,50-1,55 στο σeξ σου δίνει περισσότερες… κινήσεις από μια γυναίκα 1,85! Είναι προφανές. Συν, ότι είναι και ευκίνητες! Douze points!

-Κάνουν πολύ σφιχτές αγκαλιές

Πραγματικά πολύ σφιχτές αγκαλιές! Λες και δεν θέλουν να φύγεις από μέσα. Γιατί; Δεν ξέρω, αλλά είναι πάρα πολύ όμορφο. Γιατί απότομα αυτά τα χεράκια μετατρέπονται σε «σίδερα» και για όμορφο λόγο.

-Είναι φωνακλούδες!

Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο μπόι πραγματικά τους λείπει, τόση φωνή έχουν. Εντάξει, δεν περιμένεις πως από έναν τόσο μικροσκοπικό άνθρωπο θα βγει μια τόσο δυνατή φωνή, αλλά όπως και αν το κάνεις είναι καθηλωτικό.

-Φαινόμαστε δίπλα τους τεράστιοι!

Είδατε τελικά ο αντρικός εγωισμός; Εμείς οι άντρες θέλουμε να μοιάζουμε επιβλητικοί. Οπότε κάνουν τόσο καλό στον εγωισμό μας, που τις λατρεύουμε μέχρι και για αυτό. Μας βγαίνει και το αίσθημα της προστασίας. Τόσο, μα τόσο εγωισμός…

-Μπορούν να φορούν τακούνια συνέχεια

Και ξέρετε γυναίκες. Τα ψηλοτάκουνα μας εξιτάρουν πάρα-πάρα πολύ….

Τα παραπάνω σημαίνουν πως δεν μας αρέσουν οι ψηλές γυναίκες; Προφανώς και ΟΧΙ! Απλά οι κοντούλες είναι λατρεμένες. Ξέρετε ποια γυναίκα μας αρέσει;

Ούτε η ψηλή, ούτε η κοντή. Ούτε η αδύνατη, ούτε η παχουλούλα. Ούτε η όμορφη, ούτε η άσχημη. Μας αρέσει εκείνη που είναι ειλικρινής, αληθινή, που θα είναι κοντά μας κάθε φορά που θα την χρειαζόμαστε και στο τέλος θα μας κάνει να πούμε την ατάκα «Γιατί άργησες να μπεις στη ζωή μου».

Και επειδή όλα αυτά κάποιος μπορεί να τα βρει σε ενάμιση μέτρο ανθρώπου αλλά με μια καρδιά που είναι πολλά χιλιόμετρα… σας αγαπάμε κοντούλες!

ΥΓ: Και όπως τραγουδάει ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (cult) «Ψηλές, κοντές» έχουνε κάτι που θες.

ΥΓ 1: Οι κοντούλες τρυπώνουν πολύ εύκολα στην καρδιά. Έχουν τον τρόπο τους…

 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: