Ένας 18χρονος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μητέρα του καλύτερού του φίλου [φωτο]

Τη μητέρα του καλύτερού του φίλου ετοιμάζεται να παντρευτεί  ένας 18χρονος στις ΗΠΑ, αν και το ζευγάρι χωρίζουν 21 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τον Chase Gabbard, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια είναι φίλος με τον Jaice Brown. Όπως ήταν φυσικό, κάποια στιγμή γνώρισε και τη μητέρα του.

Λίγο μετά την ενηλικίωσή του, ο Chase, σε μια στιγμή που ήταν οι δυο τους, άρπαξε την ευκαιρία και φίλησε την Jaimee Brown. Έκτοτε ήταν ζευγάρι.

«Δεν είχε ιδέα για τον Chase ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

«Έχω όμως τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό. Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπε στον Jaice ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase», πρόσθεσε.

Η ιδιότυπη αυτή σχέση αναμένεται να επισημοποιηθεί μόλις η Jaimee πάρει το χαρτί του διαζυγίου από τον πρώτο της γάμο.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να την παντρευτώ. Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά…», είπε ο 18χρονος.

Όσο για τον κολλητό του, είπε: «Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας».

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: