«Ένα τραγούδι ακόμα» με Οnirama, Μαριώ, Ελπίδα και Solmeister (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Απόψε, Παρασκευή 13 Μαΐου, στις 20:00, στο OPEN, ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους Οnirama, οι οποίοι μαζί με τη Μαριώ, την Ελπίδα και τον ράπερ Solmeister ετοιμάζουν ένα επεισόδιο έκπληξη!

Μοναδικές ερμηνείες και μεγάλες επιτυχίες θα απολαύσουμε στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τους Onirama να έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο πάρτυ! Με το κέφι τους και την εκρηκτική τους ενέργεια δίνουν το ρυθμό σε μία βραδιά με απίθανες μουσικές εκπλήξεις. Πρωταγωνιστής ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια των Onirama και απογειώνει τη βραδιά.
Στη συνέχεια η διαχρονική και αγαπημένη Ελπίδα έρχεται στη σκηνή του «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μας χαρίζει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες. Φυσικά, από τη βραδιά δεν λείπει η θρυλική «Ντισκοτέκ», αλλά και το «Όπως σε Θέλω σε Ονειρεύομαι».
Τη σκυτάλη παίρνει μια γνήσια ρεμπέτισσα από τη Θεσσαλονίκη, η σπουδαία Μαριώ. Η Μαριώ τραγουδάει αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια και όχι μόνο. Μαζί με τους συντοπίτες της, τους Θεσσαλονικείς Onirama, αφιερώνουν στην πόλη τους το «Όμορφη Θεσσαλονίκη».
Το «Ένα τραγούδι ακόμα» όμως, εκτός από πολλές εκπλήξεις έχει και πολλές ανατροπές. Από την αγαπημένη μας Μαριώ περνάμε στον γνωστό ράπερ, Solmeister. Έναν μουσικό ευαίσθητο και ταλαντούχο, ο οποίος εμπνέεται από τις δικές του εμπειρίες και κάποιες από αυτές τις μοιράζεται μαζί μας.
Το ταλέντο που έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» είναι ο Μάρκος Μιλτιάδους. Ο Μάρκος έρχεται από τη Λευκωσία και αγαπάει πολύ το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται απόψε μια μαγική βραδιά, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: