Ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα με μια 124 Spider

Το  Ευρωπαϊκό της ταξίδι με το νέο Fiat 124 Spider ξεκίνησε από  την ιστορική της βάση . Τη Ρώμη . Από εκεί έφτασε στη Μαδρίτη .

Νευρικό και σαγηνευτικό, γεμάτο με αυτοπεποίθηση που θυμίζει την αρκούδα – το σύμβολο της Puerta del Sol – το roadster έφθασε  στην Ισπανική πρωτεύουσα και όπως ήταν φυσικό …έκλεψε καρδιές.

Ανάμεσα σε μια σύντομη σιέστα και ένα ποτήρι σαγκριά, η Fiat 124 Spider ξεκίνησε για το Λονδίνο. Και εκεί το αυτοκίνητο αγαπήθηκε και φωτογραφήθηκε από εκατοντάδες Λονδρέζους.

Επόμενος σταθμός ήταν το Παρίσι. Η πόλη του Φωτός. Και η συνέχεια μια πρωτεύουσα αρκετά κοντά. Το  Fiat 124 Spider ταξίδεψε προς το Grand Place των Βρυξελλών.

Ένα καταξιωμένο «αστέρι», το 124 Spider στο Βασιλικό Παλάτι. «Ντύθηκε»  με τα καλά του και «στήθηκε»  δίπλα στον βασιλιά του Βελγίου. Εντυπωσιακό και όμορφο σαν γαλαζοαίματο. Μια σειρά από υποκλίσεις και φιλοφρονήσεις, κομπλιμέντα και βασιλικούς χορούς.

Όμως το ταξίδι έπρεπε να συνεχισθεί. Και από τα βασιλικά παλάτια σειρά είχαν τα «κόκκινα φανάρια»  στο  Άμστερνταμ.  Ολοκαίνουργιο και αστραφτερό, στη μέση της Dam Platz μαγνήτισε ι τα βλέμματα των περαστικών.

Η επόμενη ημέρα είχε βαρύ πρόγραμμα. Αλλά και μια  selfie μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το σύμβολο της πόλης, καθώς και για μια επίσκεψη στο νησί με τα μουσεία για να δει τα αριστουργήματα που, όπως και αυτό το ίδιο, παραμένουν διαχρονικά υπέροχα. Οι κάτοικοι του Βερολίνου δεν έκρυψαν την αγάπη τους για την ταχύτητα και το στυλ. Για αυτό και δυσκολεύονται στο να κρύψουν το θαυμασμό τους για το πανέμορφο Spider. Όταν πλέον το κάμπριο κάνει τη θριαμβευτική του εμφάνιση στην Postdamen Platz, ένα ενθουσιώδες κοινό το περιμένει να το υποδεχτεί, κόβοντας σχεδόν την ανάσα στους σκεπτικιστές Βερολινέζους.

Τα ταξίδι συνεχίσθηκε στη Βιέννη και τελικός προορισμός όπου βρίσκεται σήμερα, η Γενεύη. Στη μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου.

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: