Ένα πολύτιμο δώρο: Κάνε τη Γιορτή της Μητέρας ξεχωριστή με το OMEGA Trésor

Γι’ αυτό, το OMEGA Trésor θα ήταν το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας. Είναι ένα ρολόι που δε θα της χαρίζει απλώς κομψότητα όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά θα την κάνει ευτυχισμένη για πολλά χρόνια. Το Trésor είναι ένα σύγχρονο κλασικό γυναικείο ρολόι. Λεπτό και κομψό, συνδυάζει τα πολυτιμότερα υλικά της Γης σε ένα λιτό σχέδιο που τραβάει τα βλέμματα όποια γυναίκα κι αν το φορέσει.

Η επιλογή της OMEGA για τη Γιορτή της Μητέρας είναι ένα μοντέλο 36 mm από χρυσό 18K Sedna™ – το ανθεκτικό κράμα ροζ χρυσού του brand. Σε κάθε πλευρά της χρυσής κάσας υπάρχουν λαμπερά διαμάντια, ενώ το κουρδιστήρι στολίζει ένα μεμονωμένο διαμάντι που έχει τοποθετηθεί στη μέση ενός κόκκινου κεραμικού λουλουδιού. Το ρολόι έχει επίσης λακαρισμένο καντράν από λευκή-ασημί οπαλίνα, κομψούς λατινικούς αριθμούς σε χρυσό χρώμα και γκρι δερμάτινο λουράκι.
Ένα πολύτιμο δώρο: Κάνε τη Γιορτή της Μητέρας ξεχωριστή με το OMEGA Trésor

Η τελευταία πινελιά είναι το καθρεφτίζον πίσω μέρος του καντράν όπου υπάρχει χαραγμένο το μοτίβο της OMEGA «Her Time». Είναι η ιδανική ευκαιρία να σκεφτείτε όλες εκείνες τις φορές που σας στήριξε η μητέρα σας και να την ευχαριστήσετε με ένα ρολόι που θα το χαίρεται για πάντα.

Ένα πολύτιμο δώρο: Κάνε τη Γιορτή της Μητέρας ξεχωριστή με το OMEGA TrésorΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: