Ένα νέο trend σε προ(σ)καλεί να κάνεις statement εμφανίσεις με τη μάσκα σου

Ένα νέο trend σε προ(σ)καλεί να κάνεις statement εμφανίσεις με τη μάσκα σου

Η πανδημία του κορονοϊού, όπως πολύ ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας, άλλο τόσο ξαφνικά την άλλαξε. Η καθημερινότητά μας δεν είναι πια αυτή που ξέραμε και είχαμε συνηθίσει. Ο τρόπος διασκέδασης, οι δημόσιες συναθροίσεις, οι καλοκαιρινές διακοπές και άλλες εκφάνσεις της ζωής μας έχουν αλλάξει ριζικά. Μαζί με αυτά και το στυλ μας. Και δεν νοείται- αυτήν τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- στυλ χωρίς τη μάσκα προστασίας, η οποία -αφού έχει κριθεί αναγκαία εδώ και μερικούς μήνες για την προστασία από τον Covid-19- έχει λάβει και μια σημαντική θέση στα outfits μας.

Αφού τον πρώτο καιρό ξεκινήσαμε να φοράμε την κλασική, σιέλ μάσκα που πουλούσαν τα φαρμακεία, στο πέρασμα των μηνών έκαναν την εμφάνισή τους πιο περίτεχνες μάσκες, με κεντήματα, prints και άλλα ιδιαίτερα σχέδια. Μάσκες που έφεραν την υπογραφή μεγάλων σχεδιαστών μόδας και «υπόσχονταν»- έτσι περιποιημένες και στολισμένες που ήταν- να μας κάνουν να αισθανόμαστε κάπως καλύτερα φορώντας τις. Γιατί- ας μην κρυβόμαστε- η μάσκα δεν είναι ούτε βολική, αλλά ούτε και κάτι που θέλουμε να βλέπουμε και να έχουμε τα επόμενα χρόνια στις ζωές μας. Απλώς τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Έχοντας, λοιπόν, περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τότε που δειλά-δειλά ξεκίνησε η ανθρωπότητα να υιοθετεί το «trend» της μάσκας, τώρα μια νέα τάση έρχεται και μας προ(σ)καλεί να κάνουμε fashion statement με αυτό το κάπως περίεργο αξεσουάρ. Η αλυσίδα μάσκας (aka mask chain) είναι ένα new entry στη μόδα επί Covid-19 εποχής. Τι πρέπει να κάνεις; Να φορέσεις την αλυσίδα στο λαιμό σου σαν κολιέ και να δέσεις τα clips στα σκοινάκια της μάσκας. Σκέψου το σαν μια πιο επίκαιρη και εξελιγμένη εκδοχή των αλυσίδων για τα γυαλιά ηλίου!

Τα chains είναι ούτως ή άλλως huge trend φέτος το καλοκαίρι, οπότε αν θέλεις, αντί για την κλασική εκδοχή τους στον λαιμό, το χέρι ή το πόδι, εσύ μπορείς να τη φορέσεις ως αξεσουάρ μάσκας και να κάνεις εντύπωση και statement με την Covid-19 εμφάνισή σου.

Cover photo: @momager.onduty

Διάβασε ακόμα: Total Black: Μη φοβηθείς να τολμήσεις το μαύρο και το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: