Ένα καλοκαιρινό σακάκι μπορεί να ολοκληρώσει τα πιο κομψά σου σύνολα και το φθινόπωρο

Αρκεί να το φορέσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

To καλοκαίρι θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρα ντυμένη. Ρούχα δροσερά που δεν κολλάνε στο σώμα σου, αλλά το «αγκαλιάζουν» με κομψό τρόπο είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κυκλοφορείς χωρίς να χάνεις τη θηλυκότητα και να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Γι’ αυτό και το μπεζ σακάκι σου δεν έφυγε λεπτό «από το πλευρό σου» αυτούς τους τρεις μήνες. Το φορούσες στο γραφείο, στα meetings στο Zoom αν δούλευες με τηλεργασία, το είχες μαζί ακόμα και στις διακοπές για να σκεπάζεις τους ώμους σου τα βράδια που φυσούσε στο νησί. Το καλοκαίρι όμως τελειώνει (ημερολογιακά σε δύο μέρες!) και εσύ θες να συνεχίσεις να φοράς το μπεζ blazer σου.

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να το απομακρύνεις από την γκαρνταρόμπα σου και αυτήν τη νέα εποχή του χρόνου και επίσης εσύ δεν θες να το κάνεις. Γι΄αυτό εμείς είμαστε εδώ για σένα για να σου δώσουμε ιδέες να εντάξεις το αγαπημένο σου πανωφόρι και στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπας. Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε stylish και δροσερούς τρόπους για να τα φορέσεις και τώρα, τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές.
Ένα καλοκαιρινό σακάκι μπορεί να ολοκληρώσει τα πιο κομψά σου σύνολα και το φθινόπωρο
Με crop tops, με βερμούδες, με φαρδιά σατέν παντελόνια και lingerie tops, το μπεζ blazer σου θα δείχνει φανταστικό πάνω σου, είτε το φοράς κανονικά είτε απλά το έχεις ριγμένο στους ώμους σου. Επίσης αυτό το σακάκι σε αυτήν την ουδέτερη, γήινη απόχρωση, είναι το ιδανικό πανωφόρι για όλα σου τα «μεταβατικά» σύνολα και μπορεί να σε προστατέψει από τον αέρα ένα δροσερό βράδυ του Αυγούστου, με σοφιστικέ και chic τρόπο, με την ίδια ευκολία που σε καλύπτει μία κρύα μέρα του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου.

«Μελέτησε» τις προτάσεις και μην βιαστείς να «μαζέψεις» τα καλοκαιρινά σου ρούχα ή τελοσπάντων αν το κάνεις άσε στην άκρη το μπεζ σακάκι σου.
 Transitional Clothing: 10 ρούχα & αξεσουάρ που σε παίρνουν από το χέρι & σε οδηγούν στο φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: