Ένα ελληνικό project μας συστήνει 4 ανατρεπτικούς fashion designer που θα μας ντύσουν στις γιορτές

Οι χειμερινές συλλογές του Aiki Diounot, ενός καινοτόμου concept, περιέχουν limited κομμάτια και διαφορετικά & ξεχωριστά fashion items από 4 πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές.

Το Aiki Diounot μας συστήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ένα νέο διαφορετικό, και πολλά υποσχόμενο, fashion concept με το «νέο αίμα» της ελληνικής μόδας να πρωταγωνιστεί. «Η ιδέα του Aiki Diounot έγινε πραγματικότητα το περασμένο καλοκαίρι και με μεγάλη χαρά συνεχίζει να χτίζεται και να αναπτύσσεται. Το project αυτό ήρθε για να ανακαλύψει νέα, δημιουργικά, ταλέντα και να γίνει ένας χώρος που θα αγαπήσουν οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη μόδα. Ξεχωριστές, φρέσκιες δημιουργίες μέσα από limited συλλογές 100% ελληνικές.» δηλώνει χαρακτηριστικά η Χρυσάνθη Γκούρου δημιουργός του καινοτόμου Project.

Στη νέα, ολόφρεσκη σειρά, για αυτό το χειμώνα τέσσερις πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια συλλογή με statement, αριθμημένα και limited κομμάτια, ιδανικά για τις all day εμφανίσεις μέσα στη γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων. 

Οι τέσσερις συλλογές για τη χειμερινή σεζόν λοιπόν είναι οι εξής:

UnHideby Aggelina Dikefalou

Με έμπνευση το σώμα, τις καμπύλες και τις αιχμές του, η Αγγελίνα Δικεφάλου δημιουργεί τη συλλογή “UnHide”. Η συλλογή της Αγγελίνας είναι ένας ύμνος στο γυναικείο σώμα. Εφαρμοστές δημιουργίες που το αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν την ομορφιά του. Απαλά υφάσματα με γοητευτικά σκισίματα που απαντούν την ανάγκη της σύχγρονης καθημερινής γυναίκας για άνεση και κομψότητα.

Η Αγγελίνα Δικέφαλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Παιδί καλλιτεχνικής οικογένειας, η επαφή της με την αισθητική ήρθε φυσικά από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Γαλουχήθηκε στην παρατήρηση της φόρμας, του φωτός, των χρωμάτων και του ανθρώπινου σώματος. Το 2014 αποφοίτησε ως σχεδιάστρια μόδας, με BA HONOURS, από τη σχολή ΑΚΤΟ και ύστερα πραγματοποίησε την πρακτική της στο ατελιέ του σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου. Επιπλέον, συμμετείχε σε σεμινάρια παραδοσιακού ελληνικού κεντήματος. Αργότερα εργάσθηκε ως κεντήστρα για οίκους όπως Kathy Heindels, Aggelos Frentzos, Laskaris  κ.α.

“Tangled” by Katerina Riga

Στη συλλογή της Κατερίνας Ρήγα θα συναντήσουμε κλασικές, καθαρές γραμμές συνδυασμένες με έντονα μοτίβα που συμβολίζουν την πολυπλοκότητα των σκέψεων της καθημερινότητας. Στην “Tangled” το κλασικό συναντά το σύγχρονο και το all day classy look.

Η Κατερίνα Ρήγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Fashion Design & Construction στη σχολή Pansik, ακολουθώντας την αγάπη που είχε από μικρή για τη μόδα. Η έμπνευσή της αντλείται από οτιδήποτε μπορεί να της κάνει εντύπωση, από ένα μικρό διακοσμητικό αντικείμενο μέχρι μια ταινία.

“Morphes” by Maria Festa

Η Μαρία Φέστα έρχεται να ολοκληρώσει την πρώτη της εμφάνιση παρουσιάζοντας τη χειμερινή της συλλογή. Έτσι λοιπόν το Aiki Diounot συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τη σχεδιάστρια η οποία παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή εμπνευσμένη από τον πίνακα του Γιάννη Μόραλη «Άγαλμα στον κήπο». Εντυπωσιασμένη από τον συμβολισμό πίσω από το έργο του μεγάλου ζωγράφου, η σχεδιάστρια εκφράζει τη δική της δημιουργικότητα με τη συλλογή «Μορφές».

Η Μαρία Φέστα γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο ΤΕΙ Αθήνας, όμως παράλληλα την γοήτευσε η διαδικασία της μετατροπής ενός υφάσματος σε ρούχο και αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντές της σπουδάζοντας Σχέδιο Μόδας και Κατασκευή Ρούχου στην Pansik. Ως σχεδιάστρια μόδας αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική, τη ζωγραφική και την αρχαιότητα.
Ένα ελληνικό project μας συστήνει 4 ανατρεπτικούς fashion designer που θα μας ντύσουν στις γιορτές

Τα χρωματιστά πλεκτά είναι η τάση που θα βλέπεις παντού στο street style του φετινού χειμώνα

“Midight Blossom” by Elena Christou

Η Έλενα Χρήστου είναι ένα ακόμα «παιδί» του Aiki Diounot που ολοκληρώνει την πρώτη της εμφάνιση στο χώρο παρουσιάζοντας και την πρώτη χειμερινή της συλλογή. Με τίτλο “Midnight Blossom” και το χαρακτηριστικό γραμμικό plaid pattern, αποτυπώνει την εικόνα ενός παραθύρου που ξεχειλίζει από φως – ακόμα και τη νύχτα. Στη σκοτεινή εποχή που βιώνουμε η σχεδιάστρια επιλέγει να βλέπει φως και αφήσει την καλλιτεχνική φαντασία της ελεύθερη και αισιόδοξη. Ο ουρανός συνεχίζει να σχηματίζει τις αγαπημένες της μωβ αποχρώσεις πριν δύσει ο ήλιος, και έπειτα σκοτεινιάζει, αλλά το φεγγάρι συνεχίζει να φωτίζει.

Η Έλενα Χρήστου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτος Σχεδίου Μόδας της Pansik. Αγαπάει το αστικό περιβάλλον και τα δημιουργικά ερεθίσματα που της προσφέρουν οι βόλτες στο κέντρο της πόλης. Έμπνευση για τις δημιουργίες της αποτελούν οι εικόνες της καθημερινής ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

From Catwalk To Sidewalk: Δέκα στυλάτα σύνολα που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα στις γιορτές

Οδηγός Αγοράς: 10 baggy jeans που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Το blazer dress της Ζέτας Μακρυπούλια είναι πρόταση για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: