Ένα διαφορετικό Fashion Project στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Αποθήκη Γ, το Thessaloniki Fashion Project, ένα project που πρωτοτυπεί και δίνει στο κοινό μια άλλη οπτική για τα fashion shows. 

 

Από τις 12:00 το πρωί άρχισε το Thessaloniki Fashion Project στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με σεμινάρια και τα workshops που πραγματοποιήθηκαν έως τις 18.00 το απόγευμα.

Το διαφορετικό σε αυτό το fashion show, είναι πως οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του showroom το απόγευμα, αλλά και την live μεταμόρφωση των μοντέλων από τους make up artists. 

Το 3ο Thessaloniki Fashion Project έκλεισε με την επίδειξη μόδας, που παρουσίασε η Νικολέτα Ράλλη. 

«Την ιδέα για την εκδήλωση την σκέφτηκε πριν τρία χρόνια, η συνεργάτιδα μου, η Σοφία, η οποία είναι make up artist. Σκέφτηκε ότι λείπει μια τέτοια εκδήλωση από την πόλη και είπαμε να το «παντρέψουμε» μαζί με τους σχεδιαστές. Το κάνουμε το Μάιο που είναι το κλείσιμο της σεζόν, ώστε να αποτελεί ένα πάρτι. Ουσιαστικά αναδεικνύεται η δουλεία σχεδιαστών και make up artist» δηλώνει στο Seleo η διοργανώτρια του project, Ιωάννα Πετειναράκη

Στο project, μέχρι στιγμής, συμμετέχουν περισσότεροι σχεδιαστές από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι διοργανώτριες θέλουν να «ανοίξουν» την εκδήλωση και να συμμετέχουν σε αυτή σχεδιαστές και από άλλες χώρες. «Στόχος μας είναι να γίνει θεσμός, το Thessaloniki Fashion Project, στη Θεσσαλονίκη και αργότερα να «ανοιχτεί» στα Βαλκάνια και να διεθνοποιηθεί».

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: