Ένα cult trend που σχεδόν είχαμε ξεχάσει πρωταγωνιστεί στα φορέματα της νέας σεζόν

Ένα cult trend που σχεδόν είχαμε ξεχάσει πρωταγωνιστεί στα φορέματα της νέας σεζόν

Και μας γεμίζει νοσταλγία για μία πολύ αγαπημένη μας δεκαετία.

Aν για κάποιο λόγο αγαπάμε το να γυρίζουμε στο γραφείο στα τέλη Αυγούστου είναι γιατί μπορεί ακόμα έξω να «κάνει καλοκαίρι» αλλά εμείς μπαίνουμε ήδη σε κλίμα χειμώνα και οραματιζόμαστε την επόμενη σεζόν ξεκινώντας από το τι θα θέλαμε να κάνουμε αλλά και να φορέσουμε.

Ένας εύκολος τρόπος για να «ψυχανεμιστείς» τις τάσεις της νέας χρονιάς, αν δεν θες να περάσεις τον χρόνο σου ξεφυλλίζοντας trend books, είναι να παρατηρήσεις τα «κοινά» που έχουν οι δημιουργίες των πιο διάσημων economy brands, όπως είναι τα Zara, Μango αλλά και οι συλλογές του online store Asos. Εμείς κάνοντας αυτό ακριβώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το πιο δημοφιλές trends στα φορέματα του φθινοπώρου έρχεται από τα eighties και δεν είναι άλλο από το puff sleeve dress.

Το σχέδιο που θυμίζει rom com με πρωταγωνίστρια Elizabeth Shue, έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται στο newsfeed μας στα social και να μας προτρέπει να πάμε στο σχολικό χορό φορώντας το. Eίναι super hot και σε floral αλλά και σε μονόχρωμες, θερμές αποχρώσεις όπως πορτοκαλί και κίτρινες και αν το βάλεις με ήσυχο μακιγιάζ και μαλλιά ίσια ή πιασμένα πίσω, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένα από τα πιο στυλάτα φορέματα της σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ένα mini dress, σε αυτό το σχέδιο, μπορεί να φορεθεί ακόμα και το πρωί με sneakers και denim μπουφάν αλλά σίγουρα και το βράδυ με πέδιλα, δημιουργώντας την εικόνα μία ισορροπημένης σιλουέτας (ίδιος όγκος στην περιφέρεια αλλά και στο πάνω μέρος του σώματος εξαιτίας των μανικιών του).

Υιοθέτησε αυτό το dress trend και θα δώσεις μία old fashion αίγλη στα σύνολά σου και την επόμενη σεζόν που όλες περιμένουμε –μουδιασμένες αλλά και- με αγωνία μετά από μία πανδημία και ένα lockdown. Λίγο 80s party mood δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
 Tι να φορέσεις σε wedding party αν είσαι μέσα στους λίγους (&κομψούς) καλεσμένους;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: