Ένα αυγό «εκθρόνισε» την κόρη της Κάιλι Τζένερ στο Instagram

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ και του Τράβις Σκοτ, Στόρμι  είναι πολύ χαριτωμένη και κάθε φωτογραφία της που ανεβάζει η διάσημη μαμά της στο Instagram μαζεύει κατά εκατομμύρια τα likes. Ωστόσο, το μωρό του νεαρού ζευγαριού έχει έντονο ανταγωνισμό στον κόσμο των social media.

Μάλιστα, η φωτογραφία ενός αυγού φαίνεται πως ξεπέρασε σε likes εκείνη της Στόρμι. Το πορτρέτο αυγού, το οποίο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό @world_record_egg στις 4 Ιανουαρίου, έχει συγκεντρώσει 22,5 εκατομμύρια likes.

Η φωτογραφία της νεογέννητης Στόρμι που κρατά το δάχτυλο της μαμάς της και δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Τζένερ στο Instagram στις 6 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 2 με 18,3 εκατομμύρια likes.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ και σύμφωνα με το Buzzfeed, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού αυγού ισχυρίζεται ότι είναι κοτόπουλο από τη βρετανική ύπαιθρο που ονομάζεται Henrietta και ότι διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τις 20 πρώτες θέσεις στο Instagram και διαπίστωσε ότι η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται στην κορυφή με 18 εκατομμύρια likes.

«Το είδα ως πρόκληση να το ξεπεράσω. Δεν ήταν κάτι προσωπικό»» αναφέρεται στη δημοσίευση.

«Ας καταρρίψουμε μαζί παγκόσμιο ρεκόρ ως ανάρτηση με τα περισσότερα like» σημειώνεται στο post. Το ρεκόρ καταρρίφθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: