Ένα ακόμα στιλιστικό κόλπο της εγκυμονούσας Meghan Markle

και να μην κινήσει υποψίες, τα έχουμε ήδη αναλύσει. Η Meghan τα κατάφερε πολύ καλά ως εδώ. Τώρα όμως που δεν έχει να κρύψει τίποτα, η ίδια φροντίζει να έχει ένα εξίσου κομψό στιλ που κολακεύει το σώμα της, φορώντας συγκεκριμένα ρούχα.

Στο επίσημο ταξίδι της στην Αυστραλία μαζί με τον πρίγκιπα Harry η Meghan Markle, έκανε πολλές εμφανίσεις. Τις περισσότερες φορές επέλεξε ρούχα άνετα, σε ίσια γραμμή, ενώ φρόντισε να διατηρήσει την κομψότητά της, με φορέματα που δένουν με ζώνη ψηλά στη μέση, πάνω δηλαδή από την κοιλιά της.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

Έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι ένα τρικ που βοηθά στο να τονίσεις τη μέση σου και να κάνεις πιο θηλυκή τη σιλουέτα σου, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει κι άλλη χρησιμότητα.

Αρχικά, τέτοιου είδους φορέματα, βοηθούν στο να διατηρήσεις μία θηλυκή γραμμή, ενώ η κοιλίτσα θα είναι άνετη. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό, αν υιοθετήσεις αυτό το στιλ, όπως η Meghan, να μη χρειαστεί να στραφείς σε ρούχα εγκυμοσύνης, αλλά να επενδύσεις σε φορέματα τέτοιου τύπου που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα κι αργότερα.

Στη Meghan Markle τα βλέπεις σε μία καθημερινή εκδοχή, ωστόσο αυτού του είδους τα φορέματα είναι βασικό στοιχείο της χειμερινής γκαρνταρόμπας έτσι κι αλλιώς. Επομένως δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Κεντρική φωτογραφία: Paul Edwards/Pool Photo via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: