Ένα αγαπημένο κομμάτι των 90s γίνεται το πιο hot item του φετινού φθινοπώρου

Ένα αγαπημένο κομμάτι των 90s γίνεται το πιο hot item του φετινού φθινοπώρου

Αν έχεις δερμάτινο blazer από εκείνη την εποχή φέτος θα νιώσεις πολύ τυχερή (και in fashion).

Σε κατακλύζουν και εσένα συχνά συναισθήματα ενδυματολογικής ρετρολαγνίας; Θυμάσαι με νοσταλγία τις δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν τα cool κορίτσια των 90s; H Gwyneth Paltrow, η Jennifer Aniston, η Cindy Crawford και η Kate Moss γύριζαν από την Tribeca στο Soho της Νέας Υόρκης και από το Camden στο Covent Garden του Λονδίνου ορίζοντας το street style της εποχής σύμφωνα με το nightlife που επικρατούσε.

Τι θα ήταν cool να φοράς στο bar, στο εστιατόριο, στο Off Broadway θέατρο και στην παράσταση χορού; Αυτό φορούσαν τα It-Girls της εποχής και αυτό ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο: το δερμάτινο blazer τους.

To σακάκι που σε έκανε να δείχνεις καλοντυμένη ακόμα και αν το έβαζες με ένα logo T-Shirt και ένα jean, είναι και πάλι στη μόδα και στην παρακάτω gallery θα δεις πώς μπορείς να το φορέσεις το φθινόπωρο του 2020 αλλά και πού μπορείς να το βρεις online.

Mία ρετρό τάση που ήρθε για να δώσει κάτι από την street κουλτούρα της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου στην γκαρνταρόμπα μας και να μας κάνει να βλέπουμε με μεγαλύτερο στυλιστικό ενδιαφέρον τις φωτογραφίες μας από εκείνη την εποχή… μέχρι να βγάλουμε νέες τον φετινό χειμώνα!

 Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν θες να φοράς το shorts σου και το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: