Εμβληματικό το νέο Volkswagen Transporter 6.1 με We Connect” και ψηφιακές εφαρμογές

Το Transporter στην έκδοση 6.1 μπαίνει στην ψηφιακή εποχή προσφέροντας απίστευτες ευκολίες και άνεση που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Με το We Connect”  η online σύνδεση προσθέτει νέες διαδικτυακές λειτουργίες και υπηρεσίες.

Έχει εντυπωσιακό design και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Το  νέο ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης που επιτρέπει τη χρήση ενεργών συστημάτων υποβοήθησης διεύθυνσης.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων “Digital Cockpit” και το  hi-tech σύστημα πολυμέσων σε έναν ενιαίο ψηφιοποιημένο χώρο εργασίας προσθέτουν άλλη αξία στο αυτοκίνητο.

Τέλος οι  δίλιτροι πετρελαιοκινητήρες 2.0 TDI τελευταίας γενιάς  πληρούν το νέο πρότυπο εκπομπών Euro 6d TEMP EAVP.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει κορυφαίους πετρελαιοκινητήρες δύο λίτρων. Οι πολύ αποδοτικοί turbo diesel (TDI) κινητήρες είναι διαθέσιμοι σε τρεις εκδόσεις ισχύος: 110, 150 και 199 ίππους. Οι εκδόσεις με τους 150 και 199 ίππους μπορούν να συνδυαστούν με το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION. Όλες οι εκδόσεις του νέου Transporter 6.1 με τους κινητήρες TDI πληρούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ρύπων Euro 6d TEMP EAVP.

Η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνδέει το νέο Transporter 6.1 με τον έξω κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Το νέο Transporter 6.1 προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και επίπεδο άνεσης.Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης μεταφέρει τις εντολές στους τροχούς πιο άμεσα σε σχέση με αυτά των προηγούμενων μοντέλων. Κάτι που κάνει το νέο Transporter 6.1 πολύ πιο ευέλικτο και πιο ακριβές στους χειρισμούς. Προκειμένου να αξιοποιηθεί το καινούργιο σύστημα διεύθυνσης με τα νέα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης, οι συμβατικές αλλά και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις βελτιώθηκαν περαιτέρω στον τομέα της άνεσης και της δυναμικής συμπεριφοράς. Με την εισαγωγή της δεύτερης γενιάς του DCC αυξήθηκαν και οι επιλογές ρύθμισης. Μέσω της επιλογής προφίλ οδήγησης, ο οδηγός μπορεί πλέον να ρυθμίσει το επιθυμητό επίπεδο απόσβεσης χρησιμοποιώντας έναν κυλιόμενο διακόπτη.

Το νέο Transporter 6.1 διαθέτει ιδιαίτερα αναβαθμισμένα στοιχεία βασικού εξοπλισμού. Ανάλογα με την έκδοση, μερικά από αυτά είναι τα ηλεκτρικά παράθυρα, το κεντρικό κλείδωμα, το καινούργιο δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, οι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, τα θερμαινόμενα καθίσματα, η διακοσμητική επένδυση στα όργανα και στις πλευρικές επιφάνειες οι νέοι Η7 προβολείς ή LED προβολείς και πίσω φώτα, ο εσωτερικός LED φωτισμός και το ηχοσύστημα Composition Audio με Bluetooth hands-free, θύρες USB και SD, συνδεσιμότητα Smartphone/iPhone, οθόνη αφής 8 ιντσών, το App Connect (έξυπνη ενσωμάτωση εφαρμογών τηλεφώνου), τα We Connect και We Connect Plus (online υπηρεσίες και λειτουργίες).

Το νέο Volkswagen Transporter 6.1 αναμένεται στην Ελλάδα το Νοέμβριο αλλά προς το παρόν η  Kosmocar-Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα δεν έχει ανακοινώσεις τις τιμές.

Εμβληματικό το νέο Volkswagen Transporter 6.1 με We Connect” και ψηφιακές εφαρμογές gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: