Emporio Armani: Ο οίκος γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας του στη μόδα με την SS22 συλλογή του

Emporio Armani: Ο οίκος γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας του στη μόδα με την SS22 συλλογή του

Μια συλλογή εμπνευσμένη από τις βασικές αρχές του οίκου!

Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση μετά τον Ιανουάριο του 2020, ο Emporio Armani αποφάσισε να γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας με ένα υπέροχο show στο Μιλάνο, μέσα από το οποίο μας «σύστησε» την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 συλλογή του. Η σειρά Emporio κυκλοφόρησε το 1981 με στόχο να προσφέρει το ιταλικό glamour που είχε δημιουργήσει ο Armani σε ένα ευρύτερο κοινό.

MFW: Όλα τα φώτα στον οίκο Versace! Η Dua Lipa άνοιξε και έκλεισε το σόου με SS22 δημιουργίες

Επιστροφή της SS22 συλλογής με φυσική παρουσία

Για τον διάσημο σχεδιαστή, ο οποίος διανύει το 86o έτος της ηλικίας του, το μυστικό της επιτυχίας από την αρχή ήταν η σταθερότητα. Και γι’ αυτόν τον λόγο η παρουσίαση της SS22 συλλογής του πραγματοποιήθηκε εκεί που συμβαίνει πάντα: στα κεντρικά του γραφεία του στη Via Bergognone του Μιλάνου. Να σημειώσουμε πως ο οίκος επέβαλε τη χρήση μάσκας και την κοινωνική αποστασιοποίηση εντός του χώρου. Αυτός είναι, άλλωστε, ένας άνθρωπος που έβαλε όλα τα Ιταλικά εργοστάσιά του να κατασκευάζουν ιατρικές στολές μίας χρήσης για νοσοκόμους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επέτρεψε, επίσης, την πραγματοποίηση εμβολίων στο Armani / Teatro στο Μιλάνο.

Η SS22 συλλογή: ένας εορτασμός της Ιταλικής κομψότητας με μια νεανική πινελιά

Η νέα collection για την SS22 αποτελούνταν κι από γυναικεία κι από ανδρικά κομμάτια. Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με παιχνιδιάρικες disco-style μεταλλικές λαμέ ολόσωμες φόρμες σε τιρκουάζ και ροζ, με κομψά μεταξωτά πουκάμισα και σετ πιτζάμας με graphic prints, και συνδύασαν ογκώδεις φούστες με καμιζόλες. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, αυτά περιλάμβαναν oversized ζώνες, κολιέ από σχοινί και chunky τιρκουάζ κοσμήματα. Η παλέτα χρωμάτων της συλλογής ήταν ιδιαίτερα φρέσκια: ροζ, λιλά, τόνοι του μπλε και κόκκινο. Τα glam looks που έκλεισαν την πασαρέλα – μια τριάδα two-piece συνόλων σε αντίθετα χρώματα – επιβεβαίωσαν ότι το brand Emporio θα παραμείνει για πάντα νέο.

Δες τα αγαπημένα μας looks παρακάτω. Viva Armani!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Armani SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: