Εmily in Paris: Οι πρωταγωνιστές της σειράς επιλέγουν σταθερά δημιουργίες Ελληνίδας designer

RIANNA + NINA: Η Ελληνίδα Ριάννα Κούνου και η Nina Knaudt έχουν δημιουργήσει ένα πλουραλιστικό brand που έντυσε την Lily Collins.

Με τον δεύτερο κύκλο της σειράς που αγάπησαν οι fashionistas ανά τον πλανήτη να στριμάρει σήμερα στο Netflix, η Lily Collins (aka Emily Cooper) και οι περιπέτειες στην «Πόλη του Έρωτα» (κλισέ, αλλά αληθινό!) μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αυτές τις ώρες. Και βλέποντας προσεχτικά ένα ένα τα επεισόδια εντοπίσαμε μία ενδυματολογική αναφορά που μας κάνει ολίγον «εθνικά υπερήφανους». Τόσο η Collins, όσο και ο συμπρωταγωνιστής της, Samuel Arnold, έχουν φορέσει kimonos, παλτό, blazers και κοστούμια δια χειρός Νεκταρίας (Ριάννα) Κούρου.

Η Ελληνίδα designer έχει μαζί με την Nina Knaudt το fashion brand RIANNA + NINA, το οποίο γεννήθηκε στο Βερολίνο το 2014. «Η Νίνα τότε ήταν διευθύντρια marketing της Galeries Lafayette. Με είχε επισκεφθεί στο μαγαζί “Rianna in Berlin”, ένα vintage store που διατηρούσα, είδε τις δημιουργίες μου και θεώρησε ότι θα έπρεπε να τις δείξουμε στον κόσμο. Τα ρούχα μου τα θεωρούσε αρκετά ιδιαίτερα και πρωτοποριακά ως προς την βιωσιμότητα, που τότε δεν υπήρχε καν σαν ιδέα, ενώ για εμένα ήταν αυτονόητο εδώ και 20 χρόνια», είχε πει η Ελληνίδα δημιουργός σε συνέντευξή της στο CNN.gr.

Εmily in Paris: Οι πρωταγωνιστές της σειράς επιλέγουν σταθερά δημιουργίες Ελληνίδας designer

Keep or Toss: Ποιες τάσεις κρατάμε και ποιες «πετάμε» από το 2021;

Name-dropping

Δημιουργίες του brand έχουν φορέσει και η Madonna, και o Jared Leto, πριν από το cast του «Emily in Paris», ενώ τα πλουραλιστικά, πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ του τα είδαμε πρόσφατα και στο reboot τους «Sex and the City», στο «And Just Like That…». Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα όσα φόρεσε η Collins και ο Αrnold και θα μπεις και εσύ για λίγο στο αισιόδοξο, fashion σύμπαν των RIANNA + NINA.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: