Emilia Clarke: Η τελευταία αιθέρια εμφάνισή της αποδεικνύει πόσο έχει εξελιχθεί το στιλ της μέσα στα χρόνια

Την πρεμιέρα, γιόρτασε και το καστ της σειράς, στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης. Όλοι οι ηθοποιοί του καστ που έχουν περάσει από τη σειρά, τις οκτώ αυτές σεζόν (), βρέθηκαν στην πρεμιέρα . Αυτή που ξεχωρίσαμε όμως; Το σιφόν, αιθέριο Maison Valentino φόρεμα της Emilia Clarke.

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η γλυκιά ηθοποιός και θαρραλέα Daenerys Targaryen έγιναν «ένα» μέσα από την παραμυθένια εμφάνισή της. Τα vibes κάποια μυθικής πριγκίπισσας, «μπέρδεψαν» με αυτά μιας σκοτεινής μάγισσας, μέσα από αυτό το εντυπωσιακό φόρεμα υψηλής ραπτικής. Το look αυτό της Clarke, λοιπόν, μας έκανε να αναρωτηθούμε: «Ήταν πάντα έτσι το στιλ της Emilia Clarke;». Την απάντηση δίνουν οι παρακάτω φωτογραφίες. Έχουμε όμως και την δική μας άποψη: Όχι, δεν ήταν πάντα αυτό το στιλ της Clarke. Η γλυκιά της προσωπικότητα πάντα ήταν παρούσα στις εμφανίσεις της, άλλοτε με πιο κομψό τρόπο και άλλοτε με λιγότερο. Βασιζόμενες κυρίως στα looks της από τις προηγούμενες πρεμιέρες του Game of Thrones, παρατηρούμε τις ομοιότητες, τις αλλαγές και κυρίως το πόσο έχει εξελιχθεί το στιλ της.

2017

 

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Είναι πρόσφατο το look, άρα και πιο στα «μέτρα» της η εμφάνιση. Στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν η Clarke έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Το βελούδινο printed φόρεμά της αποδεικνύει πώς η ηθοποιός με τα χρόνια, βελτίωσε το στιλ της, κάνοντάς το πιο εκλεπτυσμένο, χωρίς όμως να χάνεται ο χαρακτήρας της μέσα απ” αυτό.

2015

 

Photo/George Nikitin, Invision/AP

Για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, η Emilia έκανε μια εμφάνιση που μας προβλημάτισε. Η επιλογή του φορέματος, σίγουρα δεν είναι από τις αγαπημένες μας, μιας ούτε το σχέδιό του, ούτε το ύφασμα, ούτε η εφαρμογή του μας «λέει» κάτι. Έχει αυτή την θηλυκότητα που υποστηρίζει άψογα η Clarke, η οποία όμως δεν αρκεί για να στέψουμε το look με επιτυχία.

2014

 

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Σε αντίθεση με την παραπάνω εμφάνιση, αυτό το μαύρο φόρεμα, αν και όχι κάτι πρωτοποριακό σαν σχέδιο, είναι κομψό και σeξι. Θα θέλαμε η Clarke να έχει τολμήσει περισσότερο με τα αξεσουάρ της, απόδειξη του πόσο έχει αλλάξει το στιλ της τα τελευταία χρόνια.

2013

 

Photo by Matt Sayles /Invision/AP

Κατάλαβες ότι έχουμε μπερδευτεί; Γιατί, αν και πιο παλιά η εμφάνιση αυτή της Emilia Clarke (ήταν στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν της σειράς), είναι ξεκάθαρα πιο κομψή από τις δυο προηγούμενες χρονιές. Να είναι το μπλε χρώμα που της ταιριάζει γάντι; Το καλοραμμένο φόρεμα που εφαρμόζει αψεγάδιαστα πάνω της; Όλα λειτουργούν άψογα στην εμφάνιση της Clarke.

2012

 

AP Photo/Jonathan Short

Άλλη μια απόδειξη του πόσο έχει εξελιχθεί το στιλ της ηθοποιού. Το πράσινο φόρεμα με τούλι της Clarke στο launch party της πρώτης σεζόν του GoT είναι το λιγότερο αγαπημένο μας. Η σιλουέτα δεν κολακεύει το σώμα της, το ίδιο και το χρώμα. Μας αρέσει που το στιλ της έχει λάβει μια πιο μίνιμαλ στροφή, περιορίζοντας τον αριθμό των αξεσουάρ που χρησιμοποιεί αλλά και το ύφος των ρούχων που πλέον προτιμάει.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: