Ελβετία: Σε δίκη Γερμανός για τη δολοφονία Βρετανίδας κληρονόμου – Υποστηρίζει ότι πέθανε σε σeξουαλικό παιχνίδι

Ο Γερμανός ασφαλιστής με τατουάζ στο πρόσωπο κατηγορείται ότι έπνιξε 22χρονη Βρετανίδα κληρονόμο – Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν πάνω στο σeξουαλικό παιχνίδι – Οι αρχές θεωρούν ότι τη σκότωσε για οικονομικούς λόγους

Σε δίκη για τη δολοφονία 22χρονης Βρετανίδας κληρονόμου για τα λεφτά της παραπέμπεται ένας 30χρονος Γερμανός στη Γερμανία.

Ο Marc Schatzle 30 ετών, κατηγορείται επίσημα για τη δολοφονία της 20χρονης Anna Reed, τον Απρίλιο του 2019, και διώκεται επίσης για απάτη και κλοπή.

Η Reed βρέθηκε νεκρή στο Hotel la Palma au Lac στο Λοκάρνο της Ελβετίας. Η ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε λόγω στραγγαλισμού και ότι είχε εκδορές και κατάγματα.

Πέντε μήνες αργότερα, μια πιστωτική κάρτα που ανήκε στην κοπέλα, εντοπίστηκε κρυμμένη σε πάνελ του ασανσέρ του ξενοδοχείου. Οι ανακριτές υποψιάστηκαν ότι το είχε κλέψει ο Schatzle, που ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα αστείο.


Πηγή της εισαγγελίας δήλωσε στους Times: «Η κάρτα ήταν προσεκτικά κρυμμένη και σαφώς επρόκειτο να παραληφθεί αργότερα. Η καταγγελία ότι πέθανε κατά τη διάρκεια σeξουαλικού παιχνιδιού δεν ήταν ποτέ πειστική».

«Πιστεύω ότι δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους», πρόσθεσε, σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του Γερμανού, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, ότι μεταξύ τους υπήρχε ερωτικό παιχνίδι το οποίο πήγε στραβά.

Ο Schatzle που αρνήθηκε να σκοτώσει την Reed, κατηγορείται ότι ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας τα έσοδα από απάτη σχετικά με τις ασφάλειες. Οι αρχές θεωρούν ότι συναντήθηκαν στην Ταϊλάνδη ενώ ταξίδευαν και το απόγευμα του θανάτου της αγόρασαν σαμπάνια, πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο.

Λίγες ώρες πριν, είχαν φωτογραφηθεί να χαμογελούν στο μπαλκόνι του δωματίου τους.

Ωστόσο το βράδυ, επισκέπτες του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκαν ότι άκουσαν καβγά, πριν ο 30χρονος κατέβη στο λόμπι για να πει ότι η κοπέλα δεν ήταν καλά.

Από τον τόνο του, ήταν σαφές ότι η κοπέλα είχε κάτι σοβαρό και κάλεσαν ασθενοφόρο, που την βρήκαν στο πάτωμα του μπάνιου του δωματίου.

Αν και προσπάθησαν να τη σώσουν, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Η Reed ήταν νεκρή.

Η Reed μετακόμισε στο Βερολίνο όταν τελείωσε τις σπουδές της και είναι εγγονή του Guy Reed, ιδιοκτήτη ιπποδρομιών.

Εκπρόσωπος των ελβετικών εισαγγελικών αρχών δήλωσε ότι ο Marc Schatzle κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, κλοπή, απάτη και κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά. Εφόσον το επιτρέψει η πανδημία, η δίκη του θα γίνει φέτος.

Πάντως, η μητέρα των παιδιών του κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι αν και είχε προβλήματα με το ποτό, δεν είναι δολοφόνος και βίαος. Η ίδια ένιωσε σοκαρισμένη με όσα συνέβησαν και δηλώνει πεπεισμένη ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει την 22χρονη.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: