Έλουσε με κέτσαπ την κοπέλα του επειδή πίστευε ότι τον απατούσε

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται ότι.. έλουσε την κοπέλα του με κέτσαπ ενώ εκείνη κοιμόταν, επειδή πίστευε πως τον απατούσε.

Συγκεκριμένα, ο Πίτερ Ουάγκμαν, 37 ετών, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επειδή έριξε μια μεγάλη ποσότητα σάλτσας ντομάτας στην 41χρονη φίλη του, αφότου το ζευγάρι είχε «τσακωθεί για την απιστία του θύματος», σύμφωνα με την ένορκη δήλωση.

Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου 11 χρόνια πριν από το περιστατικό.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4:45 π.μ. τοπική ώρα την περασμένη Κυριακή, όταν το θύμα «ξύπνησε από την κέτσαπ που της έριχνε ο κατηγορούμενος, καθώς φώναζε “αυτό είναι που παίρνεις, σκ–λα”», είπε η αστυνομία. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, το θύμα ήταν καλυμμένο με κέτσαπ.

Ο Ουάγκμαν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, ωστόσο ο αστυνομικός επιβεβαίωσε ότι είχε κέτσαπ στην «δεξιά πλευρά του παντελονιού» του μετά το περιστατικό, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί περίπου μία ώρα αργότερα, στις 6:05 π.μ.

Απελευθερώθηκε τη Δευτέρα και του απαγορεύθηκε να επικοινωνήσει με τη φίλη του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ουάγκμαν και η φίλη του είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για την άσκηση βίας ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα. Τον Απρίλιο, η φίλη του Ουάγκμαν συνελήφθη πάλι αφού φέρεται ότι τον χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού στο σπίτι τους.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: