Έλον Μασκ: Θέλει να γνωρίσει τον σωσία του και να πειστεί για την ομοιότητά τους – Δείτε βίντεο

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος από τη μία δείχνει εντυπωσιασμένος με τον σωσία του, αλλά από την άλλη δεν πείθεται εάν δεν τον δει με τα ίδια του τα μάτια

Με την απορία έχει μείνει εδώ και αρκετούς μήνες ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, όσον αφορά την τρομακτική ομοιότητα με τον… «Κινέζο Έλον Μασκ», ο οποίος έγινε γνωστός στην περίοδο της καραντίνας μέσα από το TikTok όταν και πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει δίπλα σε ένα Tesla.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Mayilong0, ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας από το προάστιο Χεμπέι έχει καταφέρει να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του, καθώς επίσης μέχρι και 11.4 εκατομμύρια προβολές σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει στον μοναδικό λογαριασμό που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης -όπως αναφέρει ο ίδιος.

@mayilong0

#马斯克 哥哥我爱你。#特斯拉

♬ original sound — Elong Musk

Ο «Γίλονγκ Μα», όπως συστήνεται στην αρχή κάθε βίντεό του με τα σπαστά αγγλικά του,  δηλώνει «αδερφός του Έλον Μασκ» αλλά και έτοιμος να τον συναντήσει, με τους χρήστες του Twitter να υπενθυμίζουν στον ιδρυτή της Tesla πως έχει αφήσει… ανοιχτό τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

@mayilong0

This is a free bird. I like him and I’m going to go to him right now. Because Elon Musk is my brother#elonmusk #tesla #twitter

♬ dance(256762) — TimTaj

Κι αν ο Μασκ είχε γράψει στο Twitter λίγο πριν βγει ο χρόνος πως «ποιος ξέρει, μπορεί να είμαι μερικώς Κινέζος», τώρα φαίνεται πιο μαζεμένος, αμφιβάλλοντας για το αν πρέπει να πιστέψει στην οθόνη του κινητού του ή αν έχει έρθει ο καιρός οι δυο τους να τα πουν από κοντά και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι κατά πόσο είναι ίδιοι, ή αν η ομοιότητά τους αυτή οφείλεται σε παρέμβαση της τεχνολογίας.

«Θα ήθελα να τον γνωρίσω αυτόν τον τύπο (εάν είναι πραγματικός). Είναι δύσκολο να είσαι σίγουρος με όλα αυτά τα deepfakes στις μέρες μας», έγραψε ο Μασκ απαντώντας σε χρήστη του Twitter ο οποίος αναρωτήθηκε εάν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Γίλονγκ ως αντιπερισπασμό.

Πάντως, ο σωσίας φαίνεται πως συνεχίζει να προπονεί τα αγγλικά του για να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο συνάντησης με «τον ήρωά του», δηλώνοντας μάλιστα πως έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Βέβαια… ψεύδεται και το γνωρίζει και ο  ίδιος, γελώντας με την προσπάθειά του στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

@mayilong0

Actually I don’t know what I’m talking about, please forgive me. I’m embarrassed, I need an English teacher.#elonmusk #twins #tesla

♬ Canyons — Official Sound Studio

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: