Έλον Μασκ: O πατέρας του λέει ότι δεν νιώθει περήφανος για τον γιο του

Μπορεί να διαθέτει μια αμύθητη περιουσία, να σχεδιάζει να στείλει την ανθρωπότητα στον Άρη και να έχει ιδρύσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις του πλανήτη, όμως κανένα από τα πολυάριθμα επιτεύγματα του Έλον Μασκ δεν δείχνει να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τον πατέρα του!

Σε μια παράξενη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show της Αυστραλίας, ο 76χρονος Έρολ Μασκ ρωτήθηκε εάν αισθάνεται περήφανος για αυτά που έχει πετύχει στη ζωή του ο γιος του.

Η απάντηση που έδωσε ήταν σίγουρα του σίγουρα θα ξαφνιάσει πολλούς. «Όχι. Ξέρετε, είμαστε μία οικογένεια που κάνει πολλά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξεκινήσαμε τώρα ξαφνικά να κάνουμε πράγματα», σημείωσε ο Έρολ Μασκ, προσθέτοντας ότι ούτε και ο ίδιος ο Έλον αισθάνεται ευχαριστημένος με την προοδο της καριέρας του.

Αν και παραδέχτηκε ότι ο μεγιστάνας γιος του έχει σημαντικότερα επιτεύγματα σε σχέση με τα άλλα του παιδιά, επισήμανε ότι ο Έλον και τα αδέλφια του είχαν δει μεγαλώνοντας πολλά πράγματα και είχαν συμμετάσχει σε πολλές και ενδιαφέροντες δραστηριότητες ως οικογένεια. «Είχαν δει πολλά πράγματα και κάναμε πολλά πράγματα μαζί», είπε ο Έρολ για τα παιδιά του, αναφερόμενος σε ταξίδια της οικογένειας στην Κίνα, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και άλλες περιοχές. «Είναι αλήθεια πάντως ότι ο Έλον έχει ανεβάσει τον πήχη» σημείωσε ο πατέρας του ιδρυτή της Tesla.

Όπως εξήγησε, ο 50χρονος γιος του αισθάνεται ότι έχει μείνει πίσω στην καριέρα του, σε ό,τι αφορά το επίπεδο που ήθελε να έχουν φτάσει ήδη οι εταιρείες του. «Είναι νευριασμένος με τον ρυθμό προόδου και αυτό είναι κατανοητό. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά τείνουμε να σκεφτόμαστε έτσι ως οικογένεια. Είναι 50 ετών πλέον και εγώ τον σκέφτομαι ακόμα σαν αγοράκι. Είναι όμως 50, είναι μεγάλος άντρας».

Μπορεί να μίλησε αρκετά ψυχρά για τον φιλόδοξο γιο του που έχει κάνει όλον τον πλανήτη να μιλάει για αυτόν, όμως ο τόνος του Έρολ Μασκ ήταν τελείως διαφορετικός όταν αναφέρθηκε σε ένα άλλο παιδί του, τον Κίμπαλ Μασκ, το «καμάρι του» όπως τον χαρακτήρισε. Ο Κίμπαλ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίων και σεφ με περιουσία 700 εκατομμύρια δολάρια.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: