Έλον Μασκ: Δημοσκόπηση δείχνει ποιοι είναι αυτοί που τον θέλουν στο «τιμόνι» του Twitter

Τι δείχνει η έρευνα του ινστιτούτου Rasmussen για λογαριασμό της εφημερίδας «New York Post» — H πλειοψηφία των Αμερικανών επικροτεί το deal της χρονιάς

Το 62% των Αμερικανών θέλει τον «κύριο Tesla», Έλον Μασκ, στο «τιμόνι» του Twitter, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Rasmussen που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «New York Post».

Σκιαγραφώντας το προφίλ των ένθερμων υποστηρικτών του πάμπλουτου Μασκ γι’ αυτή την επιθετική επιχειρηματική κίνηση, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι είναι γυναίκες, άτομα με χαμηλό εισόδημα, κυρίως Ρεπουμπλικάνοι, και άτομα άνω 40 ετών. Αν και ο Μασκ έχει μεγάλη πέραση στο «στρατόπεδο» των Ρεπουμπλικάνων, το 57% των Δημοκρατικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση υποστήριξαν ότι το Twitter θα έχει καλύτερο μέλλον με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, μόνο το 13% των Αμερικανών πιστεύει ότι στα «χέρια« του κυρίου Tesla, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν θα έχει καλές καλές προοπτικές. Πάντως, αν και η πλειοψηφία των Αμερικανών εγκρίνει την εξαγορά του Twitter από τον 51χρονο επιχειρηματία έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι υπάλληλοι της πλατφόρμας τον βλέπουν με μισό μάτι εκφράζοντας έντονη ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο θα τους αντιμετωπίσει και θα αναλάβει την διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η δημοσκόπηση στην οποία συμμετείχαν χίλιοι ενήλικες, διεξήχθη την ημέρα που το διοικητικό συμβούλιο του Twitter ενέκρινε ομόφωνα την εξαγορά στην τιμή που πρότεινε ο Έλον Μασκ.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: