Ελληνοτουρκικά – Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών: «Να κοιταχθεί η Ελλάδα στον καθρέφτη για το μεταναστευτικό»

Προκλητική απάντηση του Ισμαήλ Τσατακλί στην πρόσφατη καταγγελία του Έλληνα υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη που κατηγόρησε την Τουρκία πως συμπεριφέρεται «ως κράτος-πειρατής»

Το δάχτυλο στην Ελλάδα κουνάει επιδεικτικά ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί, με αφορμή την καταγγελία του Έλληνα υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, για το πρόσφατο περιστατικό παρενόχληση σκαφών του Λ.Σ. από τουρκική ακταιωρό, όταν επιχείρησε να προωθήσει λέμβο με παράνομους μετανάστες στα ελληνικά θαλάσσια χωρικά ύδατα, ανατολικά της Λέσβου.

«Ελλάδα. Με την ψυχολογία του ενόχου, προσπάθησε πάλι να δείξει πως αυτά που κάνει, τα κάνει η Τουρκία και κατηγόρησε την Τουρκία ως «Πειρατικό κράτος». Παρακαλώ. Σταματήστε να αποδίδετε στην Τουρκία αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη. Οι κάμερες και η συνείδηση της ανθρωπότητας καταγράφουν» έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών, επιχειρώντας να διαψεύσει τους ελληνικούς ισχυρισμούς.

Ο Έλληνας υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είχε δηλώσει την Τετάρτη πως η Τουρκία συμπεριφέρεται «ως κράτος-πειρατής στο Αιγαίο», προκαλώντας την αντίδραση του Τσατακλί.

Κι έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα που προστατεύει τα σύνορα της…



.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: