Ελληνόπουλο γεννήθηκε 395 Γραμμάρια και επέζησε [φωτο]

Επιστημονικό θαύμα χαρακτηρίζουν οι Αυστραλοί ιατροί τον μικρό Γιάννη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στην 26η εβδομάδα της κύησης έχοντας βάρος μόλις 395 γραμμάρια, ωστόσο κατάφερε να επιζήσει.

Ο Γιάννης είναι το πιο μικρό μωρό που γεννήθηκε και επέζησε στη Βικτόρια της Αυστραλίας. Είχε ύψος όσο ένα στυλό και βάρος σχεδόν όσο ένα κουτάκι coca – cola! Ευτυχώς κατάφερε να βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη που έδινε από τη στιγμή που γεννήθηκε και οι γονείς του, Κώστας και Πόλα Μεταξιώτη, τον πήραν επιτέλους στο σπίτι.

«Ο Κώστας κι εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το πανέμορφο αγόρι μας επιτέλους έφτασε σπίτι. Γεννημένος 395 γραμμάρια με ύψος λίγες ίντσες και μετά από 165 μέρες απίστευτης φροντίδας απ’ όλους τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και το προσωπικό του νοσοκομείου Mercy στο Heidelberg… θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τη στήριξη και την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά», έγραψε η Πόλα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Το ακόμα πιο συγκινητικό είναι πως το παιδί γεννήθηκε με εξωσωματική. Η μητέρα του είχε κάνει 3 αποβολές και 15 αποτυχημένες εξωσωματικές. Η 16η, με την οποία έφερε στη ζωή τον Γιαννάκη, θα ήταν και η τελευταία!

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: