Ελληνικό – Αργυρούπολη: Άγνωστοι βεβήλωσαν το γκράφιτι με τους Ήρωες της Επανάστασης (φωτογραφίες)

«Οι λεγόμενοι δημοκράτες… οι Νενέκοι εξακολουθούν να μην θέλουν καμία αναφορά σε εθνικό σύμβολο» ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος

Τις προσωπογραφίες 12 ηρώων της Επανάστασης με τις οποίες ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θέλησε να τιμήσει την συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση, βεβήλωσαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος που είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία του και σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι δεν τον εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων.


«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν» σημείωσε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι «οι λεγόμενοι δημοκράτες της πόλης τις τελευταίες ώρες εξαπέλυσαν ένα παραλήρημα μίσους στο διαδίκτυο».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Και οι Τούρκοι το ίδιο έκαναν!
Δεν μας εξέπληξε η βεβήλωση των Ηρώων του 1821 που φιλοτεχνήσαμε προκειμένου να τιμήσουμε τους αγώνες τους.
Ήταν αναμενόμενο από τους λεγόμενους “δημοκράτες” της πόλης μας που με ένα παραλήρημα μίσους ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μολονότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και τα ΜΜΕ χαίρετησαν την πρωτότυπη μας ιδέα που ήδη και άλλοι δήμοι ακολουθούν.


Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν το μαύρισμα των ματιών τους, χαρακτηριστική ενέργεια που έκαναν στους Αγίους μας οι Τούρκοι και οι Αγαρηνοί όταν έμπαιναν στους ναούς μας!!!
Ακόμα και σήμερα όμως, οι Τούρκοι θα έδειχναν σεβασμό στον Κολοκοτρώνη, όχι όμως οι Νενέκοι που εξακολουθούν να μην θέλουν αναφορά σε κάθε σύμβολο εθνικό.
Έως αύριο θα έχουμε αποκαταστήσει τα έργα. Και θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί μην έχετε αμφιβολία.
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην μίζερη μειοψηφία των νοσηρών βεβηλων να αμαυρώσει τις αρχές και τις αξίες μας».

Δείτε την ανάρτησή του

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: