Ελληνίδες τραγουδίστριες που «μεταμορφώθηκαν» μέσα στα χρόνια (φωτό)

Αλλιώς τις γνωρίσαμε, αλλιώς μας ξανασυστήθηκαν μετά. Μάλιστα κάποιες όχι μια φορά, αλλά χρόνο με το χρόνο έκαναν μεγάλες αλλαγές στην

 εμφάνιση τους. Από τα μαλλιά, το χρώμα τους, τα κιλά και οι κοιλιακοί που ήρθαν ή χάθηκαν, το νέο στήθος και το νέο… πρόσωπο σε κάποιες περιπτώσεις.

Άννα Βίσση

Ο απόλυτος χαμαιλέοντας της ελληνικής δισκογραφίες. Μέσα σε 45 χρόνια καριέρας έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της περισσότερο από οποιδήποτε άλλη. Από τα μαλλιά της έχει περάσει κάθε χρώμα, ενώ στα μέσα των 90′s απέκτησα τα περίφημα sixpacks στέλνοντας όλες τις τραγουδίστιες στο γυμναστήριο. Το 2000 έκανε την προσθετική στήθους που της πρόσθεσε θυληκότητα.

Καίτη Γαρμπή

Με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας, έχει δοκιμάσει και αυτή κάθε στυλ στα μαλλιά της, ενώ το σώμα της διατηρούνταν μέχρι πρόσφατα σε σταθερή σιλουέτα.

Δέσποινα Βανδή

Το κορίτσι που μόλις είχε τελειώσει τη φιλοσοφική και κατέβηκε στην Αθήνα, δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που θα γίνονταν αργότερα. Τα επόμενα χρόνια τα μαλλιά της άλλαξαν πολλές φορές μήκος, στυλ και χρώμα, ενώ η αλλαγή στο σώμα της της ήταν εντυπωσιακή.

Έλενα Παπαρίζου

Το αδύνατο καστανό κορίτσι από το Γκέτεμποργκ σταδιακά μετατράπηκε σε μια ζουμερή εκρηκτική pop star. Έχοντας περάσει μια περίοδο που είχε πάρει κάποια περιττά κιλά, πλέον μοιάζει να έχει βρει τη φόρμα της και πάλι.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Μεγάλες αλλαγές για την λαική τραγουδίστρια που δοκίμασε αρκετά χρώματα στα μαλλιά της, έκανε διάφορες μικροεπεμβάσεις (όπως η αφαίρεση της ελιάς από το λαιμό της), ενώ το κορμί της μοιάζει να παραμένει στα ίδια κιλά από τότε που την πρωτογνωρίσαμε.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: