Ελληνίδα ηθοποιός φιλιέται στο στόμα με συμπρωταγωνίστριά της στη σκηνή: «Δεν υπάρχει αμηχανία»

Ένα φιλί στο στόμα με την συμπρωταγωνίστρια της στο θέατρο, ανταλλάσσει η

Κατερίνα Μισιχρόνη, η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της «Ηλέκτρας», στην εμβληματική σειρά του Mega, «Νησί».

Η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ενσκαρκώνουν δύο νεαρά κορίτσια που εξερευνούν τα όρια τους στην παράσταση «Θα πεθάνω αν πεθάνεις» της Anna Maria Nygren που ανέβηκε σε παγκόσμια πρώτη, σε σκηνοθεσία Έλενας Πέγκα.

Η ηθοποιός μίλησε στο protothema.gr για την επίμαχη σκηνή της θεατρικής παράστασης. «Το φιλί δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είναι! Είναι μέσα στο πλαίσιο του έργου», λέει.

Αισθάνθηκε αμηχανία όταν διάβασε στο σενάριο τη σκηνή του φιλιού; «Όχι δεν υπάρχει κάποια αμηχανία. Αυτοί είναι οι χαρακτήρες, αυτό είναι το κείμενο και εμείς καλούμαστε να το υπηρετήσουμε. Λειτουργούμε ως ηθοποιοί και όχι ως Κατερίνα ή ως Αλεκξάνδρα, οπότε σε αυτά τα πλαίσια, ακολουθώντας τη ροη των χαρακτήρων, η σκηνή μας βγαίνει φυσικά. », απαντά η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα, η ηθοποιός είχε πει για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί: «Είναι ένα έργο που δεν έχει ξαναπαιχτεί. Δηλαδή πρώτη φορά θα ακουστεί το κείμενο, το οποίο πιστεύω ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι τέσσερα νέα παιδιά, τα οποία μιλούν με πολύ σύγχρονη και καθημερινή γλώσσα για όλα τα μεγάλα και σημαντικά πράγματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Για τον έρωτα, τον θάνατο, την παραβατικότητα, για τα όρια ενός παιχνιδιού. Ξέρεις τα παιδιά έχουν τη τάση να βιώνουν ακραία τα συναισθήματα. Τα ζουν όλα στο μάξιμουμ».

Η παράσταση παίζει στο «Χώρος Θέατρο», Πραβίου 6 (Σπύρου Πάτση και Ορφέως), 2103426736.  Παίζουν: Γιώργος Βουβάκης, Ορέστης Καρύδας, Κατερίνα Μισιχρόνη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: