Έλληνας Youtuber καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές: «Έχεις 48 ώρες να σβήσεις τα βίντεο αλλιώς σε μαχαιρώνουμε»

Απειλές για τη ζωή του υποστηρίζει ότι δέχεται Έλληνας YouTuber που κάνει κριτική προϊόντων στο YouTube (το γνωστό “Unboxing”). Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποιεί οτι οι απειλές αφορούν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο YouTuber έχει ενημερώσει ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία φέρεται να τον προέτρεψε να καταθέσει μήνυση, κάτι που έκανε την ίδια ημέρα (3/1) στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σε βίντεό του διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών με τίτλο «Στο έλεος των εκβιαστών! Το τελευταίο μου βίντεο;» ο Unboxing Specialist παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει.

Δείτε το βίντεο


«Σωτήρη σβήσε όλα τα βίντεο που προτρέπεις τον κόσμο να βάλει κάμερες ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρακολουθούν δημόσιο χώρο. Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε…», αναφέρει μεταξύ άλλων το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε στις 28 Δεκεμβρίου.

Το επόμενο μήνυμα αναφέρει: «Δεν κατέβασες κανένα βίντεο (..). Θα φας 50 μαχαιριές παντού. Είσαι νεκρός (..) Παρακολουθούμε την γυναίκα σου, ξέρουμε τα αυτοκίνητά σου και που μένεις. Ερχόμαστε είσαι νεκρός».

Πηγή: ΕΡΤ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: