Έλληνας τραγουδιστής και παρουσιαστής ήταν δραπέτης από το 2002

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, αποδείχθηκε πως ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, καταζητούμενος από την ΕΛ.ΑΣ., όπως αποκάλυψε το Βήμα.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα συνήθη έλεγχο για τη εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας, που ήταν δημοφιλής τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, διαπιστώθηκε πως ήταν καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.

Μάλιστα, ο 45χρονος είχε τα τελευταία χρόνια βρεθεί στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών, ωστόσο κανένας από τους αξιωματικούς που τον έψαχναν να τον έχει αναγνωρίσει, παρά τις πολυάριθμες δημόσιες και τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Εντέλει, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Προκειμένου να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον εαυτό του. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε διαρκές παρόν στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: