Έλληνας παρουσιαστής από την TV στο …Survivor της ζωής: Σερβιτόρος με το δίσκο στο χέρι (φωτό)

Ιστορίες αληθινές, συγκινητικές  αποκαλύπτονται όταν τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας σβήσουν. Είναι τότε που οι τέως διάσημοι μένουν μόνοι, κάνοντας τον απολογισμό μιας ζωής με καθημερινό αγώνα για την επιβίωση τους. Κάποιοι απ’ αυτούς θα λυγίσουν όταν

τα φλας των φωτογράφων δεν αστράφτουν γι’ αυτούς  ξαφνικά, όταν δεν μπορούν να δικαιώσουν τις τεράστιες προσδοκίες ή όταν η δόξα και τα χρήματα χτύπησαν την πόρτα τους αλλά λόγω της βίαιης προβολής δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την περιορισμένης διάρκειας διασημότητα τους.

Μια πρόσφατη έξοδος μου σ’ ένα cafe στο Μαρούσι ήταν η αφορμή για να ταξιδέψω …15 χρόνια πίσω. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο συμπαθέστατος σερβιτόρος του καταστήματος δεν ήταν άλλος από το «βατράχι» του πρώτου Survivor που προβλήθηκε από το MEGA με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λόγος για τον  Ηλία Βαλάση τον τότε λατρεμένο του τηλεοπτικού κοινού και σκληρό ΟΥΚά του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που ξεκίνησε από την ομάδα των «Βορείων» για να μεταπηδήσει λίγο αργότερα στους «Νότιους». Μάλιστα, ποτέ δεν έκρυψε την πικρία του που τον έδιωξαν από την Υπηρεσία του εξαιτίας της παραμονής του επί 55 μέρες στη Μαλαισία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ριάλιτι επιβίωσης.  Ένα χρόνο μετά δοκίμασε τις δυνάμεις του στην παρουσίαση της «Φάρμας», ενώ πρόσφατα δοκίμασε την τύχη του και στο χώρο της υποκριτικής.

Σήμερα από διάσημος παρουσιαστής είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος της διπλανής πόρτας που δίνει τον καθημερινό αγώνα του για να επιβιώσει… Τίμια, αντρίκια όπως κάθε σωστός οικογενειάρχης που κόντρα στην οικονομική κρίση, σφίγγει τα δόντια -όχι για εκείνον- αλλά για τα παιδιά του που ελπίζει να έχουν ένα καλύτερο μέλλον από εμάς…

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: