Ελλάδα 2021: Γραφεία στον Πύργο των Αθηνών αποκτά η Επιτροπή


Τα δικά της γραφεία αποκτά η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» που είναι αρμόδια για το σύνολο των επίσημων εκδηλώσεων που θα τελεστούν εντός και εκτός συνόρων με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου το εκτελεστικό συμβούλιο, η έδρα θα βρίσκεται στον Πύργο των Αθηνών, στους Αμπελόκηπους, που αποκτήθηκε χάρις στη χορηγία των ΕΛ.ΠΕ.

Το συμβούλιο ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο των οργανωτικών ζητημάτων, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής προτάσεων από φυσικά πρόσωπα ή φορείς είναι ήδη σε λειτουργία (apply.greece2021.gr), ενώ εγκρίθηκαν και οι πρώτες 17 συμβάσεις έργου (από ίδιους πόρους όπως προβλέπει ο νόμος) και αφορούν την υποστήριξη του πολύπλοκου έργου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Στο εκτελεστικό συμβούλιο συμμετείχαν ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκης γενικός γραμματέας της Βουλής, ο κ. Γρηγόριος Δημητριάδης γενικός γραμματέας εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης γενικός γραμματέας σύγχρονου πολιτισμού του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος γενικός γραμματέας ψηφιακής διακυβέρνησης και απλούστευσης διαδικασιών του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο κ. Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος οικονομολόγος και ο κ. Κωστής Κοντογιάννης φυσικός-εκπαιδευτικός Μέσης Εκπαίδευσης.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: