Ελίνα Ακριτίδου: Ο γιος της έχει γενέθλια! Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram & η φωτογραφία του

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ, Ελίνα Ακριτιδου, τα τελευταία 18 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η ηθοποιός σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο και όταν το κάνει, το κάνει πάντα εξαιτίας κάποιας αφορμής, όπως για παράδειγμα τα γενέθλια ή την ονομαστική τους εορτή.

Η Ελίνα Ακριτίδου πριν μερικές ώρες και με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Νικόλα, δημοσίευσε φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Αγάπη μου, 4.745 μέρες σε θαυμάζουμε και σε λατρεύουμε!!! Κάθε μητέρα βλέπει το παιδί της «καταπληκτικό», αλλά εσένα κάθε μέρα επί 13 χρόνια βρίσκεται κάποιος να μας το επισημάνει! Μείνε όπως είσαι και συνέχισε να δίνεις τις μάχες σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!!!#lovemyson #family #birthday #birthdayboy #13yearsold».

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, ο γιος της μπορεί να μην έχει πάρει το υπέροχο χρώμα των ματιών της, αλλά είναι κούκλος και με εκφραστικά σκούρα καστανά μάτια.

Πηγή: mothersblog.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: